USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські гірники пояснили, чому хочуть перекрити «Ягодин»

13 Липня 2015 15:10
Волинські гірники перекриватимуть митний пост «Ягодин», якщо не дійдуть спільної думки із Міністром енергетики та вугільної промисловості, а також очільником Волинської облдержадміністрації.

Під час прямої мови в інтернет-виданні «БУГ» представники незалежних профспілок гірників Волині Сергій Демченко, Василь Гура та Павло Лазаренко пояснили, чому шахтарі Нововолинська можуть знову почати протест.

Очільник Незалежної профспілки гірників України у Нововолинську Сергій Демченко розповів про долю нововолинських шахтарів.

Шахта №1, яка не підпорядкована ДП «Волиньвугілля», є однією із найпроблемніших у Нововолинську: без очільника та виплати заробітних плат. Шахта №9 взагалі на межі закриття. Без робочих місць можуть залишитися близько тисячі гірників.

Голова незалежної профспілки шахти №9 «Нововолинська» Василь Гура висловив незадоволення колективу рішенням Міністра енергетики та вугільної промисловості Володимира Демчишина про можливе закриття шахти №9 «Нововолинська».

Заступник голови міської організації НПГУ у Нововолинську Павло Лазаренко зазначив, що пікетування серед шахтарів – це вже звична річ. Таким чином гірники досягають життєво необхідних цілей.

У середу, 14-го липня, представники незалежних профспілок гірників Волині зустрінуться із очільником Волинської ОДА Володимиром Гунчиком для обговорення питань про подальшу долю шахт Нововолинська. Якщо після розмови усі учасники не дійдуть згоди, гірники знову перекриватимуть дороги. Мета протестів шахтарів – перекриття трас, до прикладу – пікетування на митному пості «Ягодин».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анатоль_ Показати IP 13 Липня 2015 17:43
Я в шоці!
Арсен Показати IP 13 Липня 2015 19:56
Венгрін цє помічник Тулуба був !! Я в шоцї гоніть ого в свій донецк!
агент007 Показати IP 13 Липня 2015 20:55
Щось сильно Донецькі активізувались,напевно хочуть гарної прочуханки!(ШАВКИ ГРИГОРИШИНА).! І ще!Треба викину ціх що вже влізли(комерційний з ДП,директора10шахти,головного інженера 10 шахти і Венгрина з БОБРІВ за територію Волинської області!!!
Анатоль_ до агент007 Показати IP 13 Липня 2015 23:06
Я ж і кажу шо я в шоці! Треба пані Наталку Семенівну поставити Волиньвугіллям керувати, бо вона з Нововолинська та має диплома про вищу освіту!
не розумію Показати IP 13 Липня 2015 23:56
біля Нововолинська куча міжнародних пунктів пропусків. а будуть блокувати ягодин????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus