USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські гірники припинили протест та піднялись на поверхню

30 Листопада 2017 09:12
29-го листопада шахтарі «Бужанської» припинили акцію протесту. Роботу копальні відновлено, пише БУГ.

"Колектив шахти три доби чекав будь-якої реакції від міністерства чи обласної ради. Ніхто не вирішує питання і не хоче нас почути", – заявляв директор копальні Руслан Шатковський.

Ще на ранок робота була частково відновлена. На виконання робіт з підтримки шахти в копальню спустилися 49 гірників, 24 – продовжували протестувати.

Однак, близько 19:00 протестна акція завершилася і гірники піднялися на поверхню.

Своєю чергою, голова Волинської облради Володимир Гунчик пообіцяв, що заборгованість по заробітній платі закриють на наступному тижні.

Нагадаємо, що акції протесту розпочалися 27-го листопада. Гірники вимагали погасити заборгованість по заробітній платі, яка в загальному складає 16 мільйонів 108 тисяч гривень.

28-го листопада, зважаючи на критичну ситуацію, на “Бужанській” побував народний депутат Ігор Гузь. Він обурений ставленням Міністерства енергетики та вугільної промисловості до нововолинських шахт. На зустрічі із шахтарями нардеп заявив, що реєструватиме постанову про негайне звільнення Насалика із посади міністра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вова Показати IP 30 Листопада 2017 10:17
Це заслуга носатаї (перший заступник)))))))))))))))) Як бабу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus