USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські кадети пройшли вогневу підготовку

11 Листопада 2015 18:43
Кадети вівйськово-патріотичного центру “3-й полк” (9-, 10, 11 класи та студенти) провели вогневу підготовку із бойової зброї на військовому полігоні поблизу Володимира-Волинського. Загальна кількість дітей, яка пройшла вогневу підготовку, склала 30 осіб, - інформує БУГ.

Підготовка проходила на базі стрільби автомату АКС-74 та кулемету РПК. Всі кадети одягали на себе спорядження (бронежилет та каску) щоб відчути, що не все так просто як у іграх або фільмах.

Що насправді важко - переміщатись, лежати, бігти, рукахтись, прицілюватись у бойовому спорядженні, – повідомляють на сторінці центу у соцмережі.

«Всі відстрілялись і це не останні наші стрільби та вогнева підготовка. Шкода тих, хто не зміг бути присутній з різних причин. Це того вартувало. Але про це краще розкажуть вже самі учасники…», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
справді натурально Показати IP 11 Листопада 2015 20:48
гоп спільнота пто 09 листопада, 21:28 Підробно на сайті БАТОВ Г,Ф, будь в курсі всього ! Методист Грушка, методист Богданець, ....... Кажуть, що вже й Псалтирі місце заброньоване. Чомусь тільки батова ніяк не хочуть залучити до методичної роботи. Талант, інтелігент, спец с атлічієм, без холестерину й ГМО, міцно стоїть на ногах, собі бере 0,0, ...... - скотина рідкісна неперевершена кандидатура для методичної роботи. Буде віршики розказувати, шахмати грати, а як вип*є на халяву, то ще й заспіває під гітару (може й в дуеті з дружиною), Працювали б собі й горя не знали б. І в училищі меньше уваги звертали б на різні там с е к ц і ї... Відповісти 0 честь честь Кутузов Сьогодні, 19:25 Зацікавився директор " коза ком " богданцем - методистом вовочкою . Як генерал-гетьман у вишиванці проводить уроки в глибокому підпільї , *у твою мать в школу не викликали . *** Які знову будуть анекдоти ? *** Здоровий глузд , програмне , методичне забезпечення вимагає проводити піготовку з предмету ,- Захист Відчизни належним чином . ... Прийде КОЗАк ДО ВОЗА ??!!?? Дикий полішук , він і в Африці дикун . Олицького замку лапочки ,- дворянського походження тряпочки . Нема **а - рахуй каліка . Насичено інформацією про чиновників : аферистів , хабарників , злодіїв та їх сраколизів...
ще не зовсім свідоми Показати IP 12 Листопада 2015 20:44
Що ти курив?
це на сайті батов г Показати IP 21 Вересня 2018 20:35
профтехосвіта Показати IP 1 Березня 2015 23:51 відповісти + 40 - 1 Надто довгий час "справи" ЛВПУ фігурують в інтернеті, ЗМІ, прокуратурі, міліції, судах, .... Кінця - краю на разі не видно. І не скоро той кінець буде. Змінюються керівники управління освіти, голови ОДА, прокурори, ..... А віз і нині там. Чому? Та тому, що всі мають єдине завдання - закрити афери, не допустити їх офіційного розголосу. З цією метою управління освіти зініціювало призначення директором училища людини зі сторони. Мовляв, це дасть позитивний результат. - Та хоч ч..та лисого призначте - результат буде таким же або ще гіршим. До тих пір поки в училищі буде сидіти Батов, а в освітніх "офшорах" Попович з Грушкою і не буде знято ембарго на об*єктивне розслідування мільйонних училищно - управлінських оборудок, зрушень на краще НЕ БУДЕ! Не робить честі училищу і той факт, що його перетворили у відстійник ексдиректорів (в т.ч. і засуджених) - сьогодні їх троє. Благо: четвертій вистачило розуму звільнитись. Плачевне (плакали ті, що звільняли) звільнення з училища аферистів Некрасової та Панькевича і ряду працівників управління освіти бажаного результату теж не дасть: крадене ті ділки училищу не повернули. А тому рано чи пізно буде грім серед ясного неба!, який посприяє люстрації багатьох керуючих освітою Волині і гучним судовим процесам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus