USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Чому «культура» Волині проситься на Схід

15 Травня 2014 08:00
Грошей, аби поїхати на гастролі у східну частину України, просять у депутатів. Ініціатива належить представникам управління культури Волинської облдержадміністрації. Таким чином вони хочуть протидіяти інформаційній війні щодо українського народу.


У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини про свої плани розповів новопризначений начальник управління культури Волинської облдержадміністрації Валерій Дмитрук.

«Одне із завдань, яке я отримав у Міністерстві культури України, – налагодження тісної співпраці зі сходом держави. Однак є одна проблема – зараз немає грошей на гастролі», - каже Валерій Дмитрук.

Утім чиновник запевнив, що це питання лобіює в обласній раді й розраховує на те, що обранці Волині все ж таки виділять гроші.

Для цього навіть затвердили необхідну програму розвитку галузі культури, яка діє з 2011-го року й розрахована до 2015-го року. В ній є пункт, де написано – гастрольна діяльність найкращих волинський колективів.

Валерій Дмитрук каже: для того, аби волинські колективи могли їздити з гастролями на схід, потрібно 300 тисяч гривень у рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Кроль Показати IP 15 Травня 2014 09:52
Управління культури Волинської облдержадміністрації шукає спонсорів для гастролей а в той час очільниця управління культури Луцької міськради за кошти місцевого бюджету розкатує по закордонах по справах ніяк не пов'язаних із її діяльністю. Наприклад. найближчим часом вона збирається їхати у Литву на день міста Каунас(???). Ну просто вкрай необхідна подія для Луцька щоб спорожнювати місцевий бюджет.
ЛМР до Кроль Показати IP 15 Травня 2014 09:56
А то хто така розумна? Гнатів? А як же розпорядження міського голови Романюка про обмеження відряджень та економію коштів?
Валя до Кроль Показати IP 15 Травня 2014 15:25
А чому ж на це не реагує міська рада? Хоча люди кажуть, що вона давно робить те, що хоче.
люся Показати IP 15 Травня 2014 10:08
У Гнатів є імунітет в особі кума Славіка Кравчука. Тож Романюк їй до одного місця.
люся Показати IP 15 Травня 2014 11:24
А дійсно, яка користь з цих поїздок культурі, коли постійно йде мова про еконимію!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus