USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Волинські податківці не заважають збуту жилетів. СПРОСТУВАННЯ

23 Червня 2014 16:10
Фахівці органів Міндоходів на Волині спростовують поширену в українських ЗМІ інформацію про те, що вони нібито перешкоджають передачі розвантажувальних жилетів бійцям 51 ОМБР.

Нагадаємо, на Волині розробили унікальні розвантажувальні жилети. Місцеві підприємці згорнули свій прибутковий швейний асортимент і переорієнтувалися на потреби армії, щодня видають 100 готових розгрузок. Волиняни пошиття жилетів поставили на потік, і хочуть забезпечити ними чотири тисячі своїх земляків, бійців 51-ої моторизованої бригади.

Видача дозволів на продукцію спецпризначення не належить до компетенції органів Міндоходів. Відтак, фахівці податкових інспекцій чи ГУ Міндоходів у Волинській області не здійснюють жодних контрольно-перевірочних заходів щодо наявності такої ліцензії у місцевого бізнесу, - повідомили у прес-службі ГУ Міндоходів у Волинській області.

Міндоходівці області запевняють, що не створюють жодних проблем місцевим виробникам розвантажувальних бронежилетів для українського війська.

«Зважаючи на ряд критичних публікацій, зокрема Західної інформаційної корпорації та ТСН.ua, а також регіональних Інтернет-виданьщодо намірів фахівців податкової служби припинити випуск розвантажувальних бронежилетів через відсутність ліцензій на продукції спецпризначення, ГУ Міндоходів у Волинській області офіційно повідомляє, що оприлюднена інформація «податківці в такий тяжкий для країни час вимагають дозволи на продукцію спецпризначення/ Без необхідного папірця допомогу на фронт обіцяють припинити»не відповідає дійсності», - йдеться у повідомленні.

Міндоходівці області просять редакторів та журналістів ЗМІ не тиражувати у своїх публікаціях зроблену прикру помилку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
контра Показати IP 23 Червня 2014 16:31
Яка прикра помилка,податківці.? Ви усіх ,хто ще сплачує податки гнобите та пресуєте,надсилаєте якісь акти ще березневі про штрафи за те,що буцімто не надійшли звіти 20 лютого,тоді,коли розстрілювали Майдан і був збій у електронній системі. Скільки ви ще будете пити нашу кров? А ваші нові керівники знають про ваші діяння.Якщо не знають - то нехай хнають.
Лучанка Показати IP 24 Червня 2014 10:19
там та сволота що була та й залишилась

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus