USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські освітяни самі виписують собі «премії»

7 Червня 2014 11:20
Прокуратура Маневицького району виявила кілька випадків незаконного преміювання та виплат надбавок. Такою діяльністю займалися освітяни.

Про це стало відомо під час розширеного засідання колегії з приводу стану додержання бюджетного законодавства, у тому числі при здійсненні процедур державних закупівель та забезпечення реального повернення державі незаконно витрачених коштів, яка відбулася в прокуратурі області вчора, 6 червня.

Заступник прокурора області Олег Корецький повідомив про зловживання, що виявили правоохоронні органи у бюджетній сфері.

Зокрема, нерідко працівники бюджетних установ виписують собі доплати і премії без відповідних наказів, тобто фактично розкрадають бюджетні кошти. Так, управління освіти Маневицької РДА незаконно нарахувало та виплатило своєму відділу премій більш як на 40 тисяч гривень. Наказами ці доплати не були закріплені. Маневицька районна прокуратура відкрила кримінальне провадження, винного в цій справі уже засудили.

А минулого місяця та ж Маневицька районна прокуратура виявила незаконне привласнення премій директором Маневицької вечірньої школи на суму 14 тисяч гривень. Нині працівники прокуратури повідомили посадовця про підозру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ірірин Показати IP 7 Червня 2014 23:32
Ганьба прокурорам. Які хваляться такими досягненнями. ..а хто перевірить самих прокурорів...за що влни вмв побудували нові будинки.....а їхх аавто
лучанка Показати IP 8 Червня 2014 08:52
хай прокуратура перевірить премії директорів луцьких шкіл!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus