USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські сільгосппідприємства шукають молоді кадри

4 Червня 2014 08:17
Великі сільськогосподарські підприємства регіону зацікавлені у молодих кваліфікованих кадрах, - повідомляє «Агровері».

І це в чергове підтвердила зустріч випускників Горохівського коледжу Львівського національного аграрного університету з представниками провідних аграрних підприємств Волині: СГПП «Рать» Луцького району, ПОСП імені Шевченка, ПОСП імені Франка, ТзОВ «Волинь-Нова», ТзОВ «Горохів-насіння».

Під час зустрічі чимало випускників отримали пропозиції роботи від представники місцевих агроформувань, які відмічали високій рівень якості підготовки спеціалістів Горохівського коледжу ЛНАУ.

Одразу чотири випускники були запрошені на роботу у місто Рожище. Представник СГПП «Рать» Юрій Шумський теж запропонував співпрацю випускникам, повідомляє прес служба облдержадміністрації

Крім того під час зустрічі директор департаменту агропромислового розвитку ОДА Юрій Горбенко ознайомив студентів з програмами підтримки агровиробників краю як на обласному, так і на державному рівні.

«На Волині розроблено чимало механізмів дотацій, фінансової підтримки, які є хорошою опорою як для тих, хто лише розпочинає власну справу, так і для тих, хто в давно працює в аграрному бізнесі» - підкреслив заступник голови облдержадміністрації Микола Собуцький. — Наш регіон — сільськогосподарський. Ті, хто працюють у цій галузі завжди матимуть гарні перспективи»

Довідка: Горохівський коледж ЛНАУ – один з провідних аграрних закладів Волині І-ІІ рівнів акредитації, який готує молодших спеціалістів для роботи в галузі АПК. За час існування зі стін навчального закладу вийшло понад 19 тисяч фахівців, які працюють і на Волині, й в інших регіонах держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Зоряна Показати IP 4 Червня 2014 09:03
Ніхто із підприємств не хоче брати людей із вулиць, а всі хочуть по знайомствах!!!!!!!!!!!!Тому і так виходить , що хто хотів би у вас працювати та не має через кого до Вас підійти за роботу!!!!!!!!!!!!
Анонім до Зоряна Показати IP 4 Червня 2014 10:04
Сонечко хочу тобі заперечити.Якщо ти маєш освіту, але головне досвід роботи,тебе обов"язково візьмуть. Я також працювала по знайомству пішла,але підприємство розлетілося і я почала самостійно шукати роботу .Повір,навіть сама не сподівалася ,я знайшла пристойну роботу,але мене взяли суто за знаннями. А досвід у мене великий більше десяти років.Мені пропонували багато підприємств,але я вибрала, собі сама я не помилилася.Так,що хай щастить тобі.Ти обовязково знайдеш роботу.Шукай через Інет через WORK там дуже багато вакансій і усі реальні я через цей пошуковий сайт знайшла
Роботодавець Показати IP 4 Червня 2014 13:57
Нове покоління просто супер з задоволенням берем на роботу , навіть без досвіду !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus