USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.90

Волинські студенти вчилися влаштовуватися на роботу в Польщі

6 Травня 2014 07:01
Студентів волинського вишу в Любліні навчили відповідати на нечіткі та некоректні питання роботодавців, знаходити креативні шляхи розв’язання стандартних ситуацій і освоїли мову жестів. Перша навчальна поїздка студентів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки в місто Люблін відбулася 27–30 квітня в рамках реалізації мікропроекту «Свідомі студенти на ринку праці».

Про це інформує Центр кар’єри СНУ імені Лесі Українки.

Під час поїздки студенти удосконалили навички проходження співбесіди, написання резюме, розвинули свою креативність й розширили власний світогляд. Заняття відбувались у неформальних умовах, частина – на природі, що ще більше згрупувало учасників із двох країн. Програмою було передбачено й індивідуальні заняття із профконсультантами, які фахово допомагали студентам у ході бесіди зрозуміти, чого вони очікують від свого професійного життя.


Під час навчання студенти вчилися розуміти ринок праці та вимог, які ставлять перед шукачами роботи, вивчали основи ефективних міжособистісних комунікацій, опрацьовували джерела пошуку вакансій, вичилися як правильно написати біографії та мотиваційні листи для працевлаштування, розглядали види трудових угод.

Студенти також навчилися відповідати на нечіткі та некоректні питання роботодавців, знаходити креативні шляхи розв’язання стандартних ситуацій і освоїли мову жестів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
анонімус Показати IP 6 Травня 2014 08:48
потім не дивуйтесь тому, що з України їдуть молоді спеціалісти
Бульба Показати IP 6 Травня 2014 08:48
Раньше рабов вывозили, теперь рабы сами едут. Промышленность уничтожили, теперь идёт зачистка терриТОРАии от аборигенов.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus