USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волинські волонтери повезли в зону АТО ялинки

3 Грудня 2017 16:46
Воякам, які захищають нашу Батьківщину, волонтери центру «Серце патріота» повезли медичні аптечки, 2 тонни чаю, мотор до автівки та ялинки.

Це вже 176-та поїздка волонтерів в зону бойових дій. Щоразу, крім необхідних ліків та запчастин, благодійники везуть домашні смаколики та листи від дітей. Саме ці щирі подарунки стають для солдатів оберегом та стимулом продовжувати боротьбу, інформує прес-служба волинсько УКРОПу.

«Хлопці носять із собою листи і коли повертаються на ротацію, то знаходять цих дітей і переписуються з ними. От один із листів: «Дорогий воїне. Я не знаю твого імені, не знаю, хто отримає мого листа і кому доведеться його читати, але хочу висловити щиру подяку за те, що є такі люди як ви. Дякую вам за мужність, уважність і витримку», – зачитує уривок із листа засновник волонтерського центру «Серце патріота», депутат Луцької міської ради від УКРОПу Сергій Балицький.

«Ми їдемо у 7 підрозділів – в села Зайцеве, Золоте, в 10-ту бригаду. Веземо 6 ялинок командиру із позивним Квітень – він хотів зробити для хлопців свято. Найголовніше, що ми веземо, це двигун до УАЗа, який відремонтували в Ковелі. Ще нас солдати просили відремонтувати турбіну до медичної машини. Це були дуже значні кошти, знайти які допомогли голова фракції «УКРОП» у Волиньраді Вячеслав Рубльов та мій колега, депутат Луцькради Сергій Шкода», – показує вміст причепа до автобуса Сергій Балицький.

Крім того, атовцям везуть 6 буржуйок, які передали благодійники із Ківерців.

«Ми з 2014 року передаємо благодійну допомогу. Активну участь у зборі вантажу приймають сільські ради Ківерцівського району, школи, студенти і викладачі медичного коледжу, підприємці. Це від продуктів до запчастин для техніки, від дизпалива до миючих засобів», – розповідає керівник ГО «Самооборона Ківерці» Сергій Гетманчук.

«Медичні аптечки, чай і капучино передали з Німеччини активісти благодійної організації «Серце для України», – розповів керівник організації Ігор Климчук.

Також зібрати необхідний вантаж допомогли волонтери Ковельщини, зокрема, депутат Ковельської міськради від УКРОПу Ігор Пініс, Юрій Кікавський, Микола Печенюк та Світлана Карпук, рожищенська громада, підприємець Руслан Вайман, педагог Наталія Бугай, ПАТ «Теремно Хліб» та центр заміни мастил «Професіонал».

Перед небезпечною поїздкою волонтери посміхаються та жартують. Вони вірять, що все буде добре, бо тут за них моляться рідні. Вони їдуть попри всі труднощі, адже вояки із нетерпінням чекають нову порцію підтримки та віри в те, що тут, в тилу, про них не забувають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus