USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинські ліси контролює «небесний патруль»

3 Червня 2013 15:03
За лісами Волині стежать із неба та за допомогою відеокамер з метою попередження лісових пожеж, - це повідомили у прес-службі Волинського ОУЛМГ.

Охорона лісових масивів від пожеж здійснюється трьома основними способами: авіаційне патрулювання лісів, стаціонарне візуальне спостереження, наземне патрулювання.

Авіаційне патрулювання лісових масивів здійснює літак АН-2. Стаціонарне візуальне спостереження здійснюють спосерігачі у світлу пору доби безпосередньо із 49 пожежних веж. У місцях із найбільш небезпечними за природними показниками пожежної небезпеки лісових масивах, функціонує 31 телевізійна система спостереження.

Наземне патрулювання здійснюють в лісових обходах 600 майстрів лісу. При проведенні наземного патрулювання працівниками державної лісової охорони ведеться реєстр фізичних осіб та транспортних засобів, які перебувають у лісі на момент патрулювання.

Із настанням 5-ого класу пожежної небезпеки за погодними умовами відвідування населенням лісів та в’їзд до них транспортних засобів забороняється.

У 2012 році працівники ДЛО провели 1552 рейди, під час яких виявили та притягли до відповідальності 367 порушників правил пожежної безпеки. Також у минулому році здійснили 50 авіавильотів.

Цього року провели 229 рейдів. У результаті до відповідальності притягнули 21 людину та оштрафували порушників на 605 гривень.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сергій Показати IP 3 Червня 2013 15:17
Неправда.Насправді АН-2 патрулює над Волинськими лісами,за таємною вказівкою князя-межигірського,що б виявити ,чи не створюється знову на Волині УПА?
Forever Autumn до Сергій Показати IP 3 Червня 2013 15:39
АХАХХАА))))))))))) Ви - неперевершені)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus