USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські міліціонери і чиновники боротимуться з торгівлею людьми

20 Червня 2013 15:49
На Волині виділили кошти для організації семінарів для ознайомлення їх із проблемою торгівлі людьми та проведення навчання щодо ідентифікації особи, яка стала жертвою сексуальної чи трудової експлуатації, - повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

У Волинській обласній державній адміністрації відбулося засідання регіональної координаційної ради з питань протидії торгівлі людьми і трудової експлуатації.

Згідно з програмою щодо протидії торгівлі людьми на 2012-2015, на обласному рівні створили координаційну комісію, до складу якої входять працівники обласного управління міліції, облдержадміністрації, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відділу прикордонного контролю Луцького прикордонного загону, відділу організації профорієнтації обласного центру зайнятості, волинського телебачення і громадського об’єднання «Волинські перспективи».

Завданням координаційної ради є взаємодія з кожним підрозділом та обмін інформацією, здійснення заходів щодо попередження торгівлі людьми.

За підтримки Міжнародної організації з міграції, «Волинським перспективам» виділені кошти для проведення семінарів на території Волинської області з головами сільських рад для ознайомлення їх із проблемою торгівлі людьми та проведення навчання щодо ідентифікації особи, яка стала жертвою сексуальної чи трудової експлуатації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Факт Показати IP 20 Червня 2013 18:38
Показуха. Звільніть з роботи, заарештуйте суддю, який випустив впійманих злодіїв за торгівлю людьми. Покажіть в дії роботу громадської організації та міліції.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus