USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські міліціонери знову здавали кров. ФОТО

30 Квітня 2013 17:01
Курсанти Волинського училища професійної підготовки працівників міліції вкотре стали донорами крові. Участь у таких акціях майбутні правоохоронці беруть залюбки, адже таким чином вони допомагають зберегти не лише здоров’я громадян, а й життя.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Традиційно в училище приїздить медична бригада із Волинської обласної станції переливання крові та привозять усе необхідне оснащення для забору крові.

Донором може стати цілком здорова людина, яка не переносила ряд перерахованих лікарями хвороб. Після огляду лікаря та з’ясування групи і резус-фактора крові донора відбувається забір.

Тож напередодні Великодня 60 правоохоронців на чолі із начальником училища Олександром Євлошевським знову провели благодійну акцію, тож банк крові обласної станції поповнився 20 літрами донорської крові.

Слід відзначити, що День донора в цьому році на території училища проведено вдруге. Тоді курсантів підтримав начальник УМВС в області Олександр Терещук.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus