USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинського дільничного преміювали китайським мопедом

23 Грудня 2013 12:30
Китайський мопед - такий подарунок старшому лейтенанту міліції Анатолієві Денисовцю презентував Світязький сільський голова, повідомили у прес-службі волинської міліції.

Дільничний інспектор міліції Шацького РВ УМВС України у Волинській області старший лейтенант міліції Анатолій Денисовець служить в органах внутрішніх справ із 2005 року. До виконання обов’язків ставиться відповідально, тож керівництво міліції неодноразово заохочувало правоохоронця. Більше того – цьогоріч фото Анатолія розміщене на дошці пошани обласного управління міліції, кажуть у відомстві.

За високий професіоналізм та з нагоди Дня міліції України депутати Світязької сільської ради, на чолі з сільським головою Миколою Цвидом, вручили Анатолієві ключі від мопеда «Вайпер».

«Зізнаюся, що інколи розривався, намагаючись оперативно відреагувати на всі звернення, які надходять від громадян із сіл Світязь, Підманове, Омеляне та пансіонату «Шацькі озера». Транспортний засіб значно полегшить роботу і сприятиме розкриттю злочинів за гарячими слідами», – відзначив Анатолій Денисовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Де справедливість?! Показати IP 23 Грудня 2013 15:29
Самі розїжджають на іномарках, а участковому пожаліли нормального мотоцикла - це китайське ГЕ подарували .. Сумно =(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus