USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинського волонтера відзначили нагородою

21 Листопада 2016 17:32
Напередодні Дня Гідності та Свободи у Михайлівському Золотоверхому Соборі вручили медалі-відзнаки «За жертовність і любов до України» студентам-учасникам революції гідності 2013-14 років та волонтерам, які допомагають бійцям на Сході.

Серед нагороджених – керівник волонтерського центру «Серце патріота», депутат Луцької міської ради від фракції «УКРОП» Сергій Балицький. За три роки ця волонтерська організація здійснила понад 130 поїздок у різні міста східних областей країни, де на їхню допомогу завжди чекають бійці АТО, - повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

«За роки діяльності у «Серця патріота» з’явилося багато друзів з різних куточків України. – каже Сергій Балицький. – Прямуючи на схід, завжди довантажуємо благодійну допомогу у Рівному, Полтаві, Києві. Волонтерська робота об’єднує, передусім, тих людей, яким небайдужа доля України».
Відзнакою «За жертовність і любов до України» церква дякує за подвиг. Це подяка кожній людині за її жертовність задля держави, суспільства і церкви.

«Церква, разом з тим, благословляючи труди людини, надихає її на інші, більші труди, які необхідні для нашого суспільства», – зазначив Ієромонах Михаїл Карнаух, який передавав нагороди від імені Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета. За два роки такою медаллю нагородили 15 642 українці. Це – активісти революції гідності, волонтери, учасники АТО. Декого відзначали посмертно».

«Що ж нас об’єднає, якщо не любов? Це – велика сила. Любов є завжди і буде в нашій роботі. Любов – це шлях до миру», – зауважив керівник волонтерського центру «Серце патріота» Сергій Балицький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ТРА Показати IP 21 Листопада 2016 18:17
а чому у цьому списку нема Семенюка з Рожищ який робив БМП-2 ще для Полінкевича

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus