USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинським сиротам облаштують житло

15 Березня 2014 16:43
Семеро дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування з Володимира-Волинського потребують покращення житлових умов.

Про це у своєму запиті повідомив депутат обласної ради Валентин Вірковський під час другого пленарного засідання 24 позачергової сесії обласної ради вчора, 14 березня.

З його слів, цих дітей можна поселити в реконструйованій школі-інтернаті для глухих. На це потрібно близько 140 тисяч гривень, по 20 тисяч гривень кожному на облаштування квартир.

Депутати запит підтримали.

Нагадаємо, волинські депутати під час перерозподілу вільних залишків розглянуть чи можна буде виділити кошти на купівлю житла для дівчини-сироти, яка постраждала під час протистоянь на Майдані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луцьк Показати IP 15 Березня 2014 18:48
Дівчину звичайно шкода, але в нас ой як багато кому потрібна допомога. Не гарно виділяти одну серед багатьох тільки тому, що вона була в Київі. Ось і жінку зупинка вбила, а вона теж чиясь мама і жінка. А малих скільки хворих. І, вибачте, тварини в зоопарку скоро з голоду здохнуть і т.д. Список можна робити безкінечним. Може, я неправильно думаю, незнаю....
РОМАН Показати IP 16 Березня 2014 17:51
Так квартиру ж забрали у дітей. Продали і мер Саганюк гроші забрав - це гарантія! Або свому дали! Повернути дітям і ділу кінець. І нетреба з бюджету виділяти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus