USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Маленький син військового з Луцька просить тата вернутися додому

26 Травня 2014 15:15
Військовим з 51 механізованої бригади міста Володимира-Волинського не надали можливості взяти участь у виборах майбутнього президента України.

Про це під час зустрічі із волинськими посадовцями розповіла дружина мобілізованого волинянина, яка прийшла до стін облдержадміністрації разом із маленьким сином із вимогою демобілізувати її благовірного. Зі слів жінки, мобілізували її чоловіка 45 днів тому, тобто 11 квітня цього року.

«Спочатку він перебував у Володимир-Волинській військовій частині, а потім його перевели на Рівненський полігон – проходити військові навчання та підготовку. Тобто, практично не готуючись до можливої небезпеки, їх перевели на Схід. До останнього військовим не говорили, куди саме їх везуть. Казали: «приїдете, тоді побачите», - розповідає дружина мобілізованого волинянина.

Також жінка розповіла, що зі слів її «половинки», у військових зовсім них немає ні захисту, ні касок, ні бронежилетів. Вони стоять у районі бойових дій, нічим не захищені.

«Наскільки мені відомо, були проблеми з питною водою: то її привозять, то не привозять. Хлопці стояли на блок-постах по чотири доби без їжі та води. До них не надходило й харчування. Хіба приходили місцеві мешканці та приносили поїсти», - продовжує вона. Те ж саме стосується й виборів. Так, волинські військові скаржаться на те, що учора, 25 травня, їм не надали можливості проголосувати.

До слова, дівчина каже, що на полігоні військові миються та перуть власні речі у річці. Й такі умови у них, - починаючи з квітня. Якщо захворів – лікуватися також потрібно власним коштом.

«На армію ми витратили значно більше, ніж заробляємо. Тому ми просимо й вимагаємо повернення наших військових чоловіків на Волинь з подальшою демобілізацією. Адже уже 45 днів вони прослужили. Мій чоловік - годувальник, а я сама вдома з дитиною», - резюмувала дружина військового.

Тим часом, син Роман просить батька швидше повертатися додому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Свідок Показати IP 26 Травня 2014 15:33
А Гузь сьогодні на зустрічі із матерями все апелював, що потрібно БАТЬКІВЩИНУ боронити.... зауважував, що нічого зробити вони не в силах.... і переводив "стрілки" на нардепів від Волині... Мовляв, нехай матері звертаються за допомогою до них.... І це чули всі матері і всі присутні на цій зустрічі..... Питання: а на що тоді здатна наша нинішня представницька влада? Де якесь рішення облради щодо звернення до Міністерства оборони аби мобілізованих із Волині чоловіків,, у яких діти поверталися додому після 45 днів мобілізації.... Або якісь звернення на зразок ЦЬОГО.... Немає.... Гузь сьогодні навіть одного із батьків, який висловив думку, що навіщо нам "той Луганськ та Донбас" назвав "ПУТІНИМ"....... Це ганьба... Отака у нас нині на Волині представницька влада, якій начхати на волинян..... Їй-бо, почнуться мобілізовувати хлопці із лав ЗС України, нехай, ті всі "правосєкі" та "самооборонівці", які тут по мирному люцьку в камуфляжах гуляють і яких прикриває той же Гузь... ховаються в жито..... Нікчеми... Подивіться на цю дитину...
Олена до Свідок Показати IP 26 Травня 2014 18:34
Той Гузь - це зараз найбільше зло що сидить у облраді! Сам-же нічогісенькі не вміє, а тільки гасла і піар, а роботи - НУЛЬ!!! Женіть його найшвидше!!!
889 Показати IP 26 Травня 2014 15:58
гузь вміє тільки патякати...
розум Показати IP 26 Травня 2014 16:23
Гузю пора самому збиратися і їхати, бо вже засидівся. А на мітингах так кричав, що не претендує на посаду, а тут на тобі - раз і начальник. За весь час перша робота. І що ти можеш на цій посаді - тільки гроші отримуєш, а ще ж пам"ятник Бандері. Матерям уже допоміг вернути синів. Це не в його компетенції. Ото керівники. Заживемо...
Andrij Показати IP 26 Травня 2014 18:03
Shanovna Rajisa, vash 4olovik ne na kyrort zburavsja a na spravznjy vijny, zaxushatu batkivshuny.... i zaraz vugadyvatu sobi jakis xvorobu i zalitusja na nesta4y koshtiv ne treba..... vijna e vijna!!! Krum mu vze prospivalu a zaraz na 4erzi i pivdennuj-sxid. NASHI Didu i Batki s 41 po 44 na vijni bylu i ne plakalusja na nesta4y putnoji vodu i jizu a vu tyt sopli rozpystulu sho trysu v ri4zi stirae.....menshe sratu vid strashnogo voroga treba... byvajte "patriotu" !!!!!!!!!!
Свідок до Andrij Показати IP 26 Травня 2014 20:12
коментар було видалено
мама до Andrij Показати IP 29 Травня 2014 14:51
А, ти патріот, чому не на полігоні або якомусь гаряченькому місці? Та як ти смієш, ще засуджувати їх. Вони патріоти, а ти соплі сидиш перед монітором жуєш!!!. Гузь сам нехай автомат на плечі візьме, а не м"яке крісло гріє!!! І ти з ним!!!
Тоже мама Показати IP 26 Травня 2014 18:12
Позор владі! Як можна так знущатися з молоді та сімей. На сьогодні ні одного чинушу не мобілізували. Шкода тих мам та дружин. А шо, східняки самі за себе не хочуть повоювати?
інша мама до Тоже мама Показати IP 26 Травня 2014 18:25
А східняки самі проти себе і не будуть воювати-як бачимо на схід відправили нерозумних волинян,яких немає ким замінити.а матері вірять казкам,що скоро їх переведуть.Шкода хлопців-тікати треба з тої "армії"
до Андрія Показати IP 26 Травня 2014 18:18
ти **зел, може підеш повоюєш, як пояснити дитині чого у тебе нема грошей на хліб, бо міліонери не можуть сторгуватися за корито, а твій тато ще й має за це загинути.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus