USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинян закликають довірити своє майно правоохоронцям

13 Травня 2013 16:37
На 50% дешевше мешканцям Волинської області пропонують послугу щодо встановлення засобів охоронної сигналізації у помешканнях. Місячна акція «Квартира під охорону» стартує на Волині 15 травня.

Про це розповів начальник відділу ДСО при УМВС України у Волинському області Дмитро Новицький під час прес-конференції 13 травня.

Важливу роль у профілактиці майнових злочинів відіграють підрозділи ДСО при УМВСУ у Волинській області, котрі надають послуги щодо залучення квартир та інших приміщень із особистим майном громадян під охорону.

Із метою профілактики майнових злочинів шляхом залучення підрозділі ДСО протягом січня-квітня 2013 року провели практичні заходи щодо збільшення кількості об’єктів та квартир, що знаходяться під охороною ДСО. Так, з початку цього року прийняли під охорону 108 б’єктів та 59 квартир та інших приміщень з особистим майном громадян.

Кількість охоронюваних квартир та інших приміщень за 2013 рік збільшилися 1,894 до 2,090 квартир, що на 196 квартир більше, ніж торік.

Так, за словами Дмитра Новицького, з 15 травня на Волині стартує акція з обладнання квартир засобами охоронної сигналізації, у межах якої громадянам пропонують 50%-ну знижку на монтаж цього обладнання і безплатне його підключення. Вартість засобів, однак, оплачується у повному обсязі. Так, засоби сигналізації коштуватимуть від 1,75 до 5 тисяч гривень. А вартість утримання квартири під охороною – від 70 гривень у місяць, тоді як будинку – від 100 гривень.

Як розповів Дмитро Новицький, часто зловмисник повертається туди, де вже скоював грабіж. «І ми працюємо там, де вже побував злочинець. І вже 27 постраждалих громадян – під охороною», - додав правоохоронець.

Окрім того, зазначив, що у групі затримання ДСО працює по 3 осіб. А швидкість доїзду до місця, де спрацювала охоронна сигналізація – від 5 хвилин.

Окрім того, підрозділ пропонує й інші послуги, зокрема, - «тривожна кнопка». Так, ціна її приблизно така ж, як і охоронної сигналізації. Утім, відрізняється вона лише тим, що використовувати «тривожну кнопку» можна у випадку не лише пограбування помешкання, але й за інших обставин, коли потрібна допомога правоохоронців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus