USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вперше у Луцьку: відкривається навчальний ІТ-центр

17 Червня 2015 08:53
Навчальний центр підготовки ІТ-спеціалістів за міжнародними стандартами “BRAIN ACADEMY” вперше відкриється у Луцьку.

Урочисте відкриття навчального ІТ-центру відбудеться 18 червня об 11:00 у Палаці культури Луцька (вул. Богдана Хмельницького, 1).

Навчальний центр готуватиме сертифікованих ІТ-спеціалістів, які прагнуть перейти до ІТ-сфери, а також підвищуватиме кваліфікацію професійних програмістів і тестувальників, - повідомили у прес-службі Луцького ІТ-кластеру.

Стати студентом “BRAIN ACADEMY” може кожний охочий – достатньо залишити заявку на сайті http://brainacad.com або ж зателефонувати за телефоном 0660966069.

Початок занять “BRAIN ACADEMY” заплановано на 1 вересня 2015 року.

Програма відкриття навчального IT-центру "BRAIN ACADEMY"

11:00 – кава-брейк

11:30 – Урочисте відкриття

11:35 - Вступне слово — Гоцалюк Петро Павлович, керівник економічних програм ГО «ЄМП», радник Голови ВОДА

11:45 - Романюк Микола Ярославович, Луцький міський Голова

11:55 - Кошарук Сергій Дмитрович, заступник Голови ВОДА

12:10 - Губанов Олексій Володимирович, керівник ГО «ЄМП»

12:20 - Герасимчук Олег Олександрович, завідувач кафедри комп'ютерних технологій ЛНТУ

12:30 - Закалов Ігор, директор ”BRAIN ACADEMY”

12:40 - Представники ІТ-компаній

13:00 - Закінчення заходу.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКИЙ IT-КЛАСТЕР: ЯК ЗРОБИТИ СПЕЦІАЛЬНІСТЬ АЙТІШНИКА ПРИВАБЛИВІШОЮ ЗА МИТНИКА

Довідково. “BRAIN ACADEMY” інноваційний навчальний центр, який дає можливість отримати престижну освіту у сфері інформаційних технологій, яка відповідає міжнародним стандартам якості. Завданням “BRAIN ACADEMY” є допомогакожному в найкоротші терміни досягнути освітніх і кар'єрних цілей в галузі інформаційних технологій. Виконання своїх завдань навчальний центр прагне здійснити завдяки високому рівню кваліфікації своїх викладачів-практиків, програмі, яка розроблена у відповідності до міжнародних сертифікатів і вимог потужних українських та закордонних ІТ-компаній, а також співробітництву з ведучими компаніями в галузі інформаційних технологій.

Коментарі:

“Ми раді нашому співробітництву з “BRAIN ACADEMY”, оскільки це єдиний в Україні центр авторизованих курсів по тестуваннню і розробці программного забезпечення, - коментує Михайло Олійник, координатор освітніх програм “BRAIN ACADEMY” у місті Луцьку. – Ми сертифікуємо наших тренерів і тепер будемо читати саму повну програму на ринку освіти. Це дозволить гарантувати нашим студентам якість навчання і подальше працевлаштування в кращих ІТ-компаніях”.


”Метою “BRAIN ACADEMY” є формування ринку авторизованого навчання за міжнародними стандартами в Україні. Поки що такої освіти, особливо в області розробки програмного забезпечення, у нас не існує. Тому спеціалісти, яких готують в державних навчальних закладах і в приватних навчальних центрах не завжди відповідають вимогам ІТ-ринку. Ми впевнені, що збільшення кількості висококваліфікованих викладачів і наявність актуальних програм дозволить нам створити сучасний освітній центр в області ІТ, який буде готувати провідних спеціалістів міжнародного рівня. Підписуючи угоду про роботу з академіями та університетами по всій Україні, ми гарантуємо майбутнім студентам якість навчання. Саме тому, ми сертифікуємо лише найкращі навчальні заклади.Кожний партнер, який починає з нами працювати, повинен обов’язково сертифікувати своїх найкращих тренерів і працювати лише за нашими навчальними програмами, розробленими на базі українських і міжнародних ІТ-компаній, а також європейської моделі е-CF. Ми впевнені, що завдяки “BRAIN ACADEMY” Україна зможе отримати велику кількість ІТ-зірок”, - каже Ігор Закалов, генеральний директор “BRAIN ACADEMY”. “ІТ-індустрія сьогодні є провідною у світі, за нею майбутнє. Тому важко переоцінити важливість таких заходів, які проходять сьогодні, а саме започаткування системного підходу до розвитку ІТ-освіти, а в перспективі і ІТ-індустрії на теренах Волині”, - вважає радник Голови Волинської обласної державної адміністрації, Петро Гоцалюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
парторг ЄСНГ Показати IP 17 Червня 2015 09:17
Дамо по айтішніку в кожен КОЛГОСП Волині!!!! Слава Україні!!!! Ще б агронома і зоотехніка
Андрій Показати IP 17 Червня 2015 10:31
Ну я просто в щоці, краще зробили б,наприклад курси по створення бізнесу, вміння керувати людьми і т.д.
липа до Андрій Показати IP 17 Червня 2015 13:36
Нервный?
Босс до Андрій Показати IP 17 Червня 2015 22:48
це всеодно що вчити людей наприклад бути добрими.
Петро до Босс Показати IP 17 Червня 2015 23:00
нашим людям що бізнес що ІТ це не дано
Денис Показати IP 17 Червня 2015 23:03
Можливо,це питання не в тему,але я його задам. Скажіть будь ласка якщо я буду вчитись програмувати і доросту до професійного рівня програміста,я з можу побудувати собі будинок і купити іномарку?
Дідо до Денис Показати IP 18 Червня 2015 08:53
Так синку, зможеш. Приходь
Петро до Дідо Показати IP 18 Червня 2015 18:23
Хах, наївний
Сергій до Дідо Показати IP 18 Червня 2015 18:24
що чесно? напевно в Коста Брава живуть одні програмісти
олег Показати IP 24 Червня 2015 14:19
Яка бредятіна! Уявіть стало багато -багато айтішніків? І шо? Знецінення їхніх послуг!
Лолка Показати IP 3 Серпня 2015 19:53
Ага......делириум повний. От зара дефолт буде в краны

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus