USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Вперше за багато років у Луцьку відремонтували шкільні подвір'я

20 Серпня 2019 19:19
Подвір’я луцьких шкіл за останні три роки кардинально змінюють своє обличчя.

Позаминулого року капітально відремонтували пришкільну територію школи № 2, в минулому – № 22. Тепер же черга дійшла до навчальних закладів № 15 та № 5, благоустрій територій яких ще донедавна нагадував розбиті українські дороги, пише прес-служба Луцької міської ради.

Тепер же тут покладено сучасну бруківку, яка додає естетичного вигляду та покращує комфорт для вчителів, школярів та їх батьків.

Всі роботи будівельники обіцяють завершити до 1 вересня, щоб свято першого дзвоника школярі зустріли на нових подвір’ях.

Пройтися новою бруківкою навчальних закладів та побачити кардинальні зміни на власні очі, до шкіл завітали виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт та радник міського голови Ігор Поліщук.

Тим часом тривають в школах й роботи з укріплення міжвіконних конструкцій та стін, щоб в майбутньому за програмою НЕФКО в навчальних закладах замінили вікна, утеплили стіни та зробили роботи з впровадженням енергозберігаючих технологій.

Радник міського голови Ігор Поліщук відзначив якість проведених робіт та підкреслив, що пришкільні території ремонтують в луцьких школах вперше за багато десятків років. «Ми звернули увагу на шкільні подвір’я, адже в багатьох навчальних закладах асфальтне покриття розбите, що створює небезпеку для дітей. Під час вкладання нової бруківки зберігаються всі норми. Будівельники кладуть також тактильну плитка для комфорту людей з порушенням зору», – зазначив він.

Опісля, керівники міста оглянули харчоблок та пральню закладу дошкільної освіти № 9 «Чарівник». Впродовж літа в цих приміщеннях тривав капітальний ремонт із заміною техніки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1234 Показати IP 21 Серпня 2019 09:58
Біля 15 школи Ваше фото з обманом двір відремонтовано на половину, зараз кипить робота, риють пісок возять, щебень, бруківку. Слово "відремонтували" рано говорити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus