USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Встановили особу вбивці 45-річної жінки у Луцьку

12 Грудня 2016 12:06
Поліція розкрила умисне вбивство, що сталося в одному із будинків на вулиці Шпитальній у Луцьку.

10 грудня, вранці правоохоронці виявили тіло 45-річної мешканки одного із сіл Луцького району із слідами насильницької смерті. За фактом умисного вбивства поліція розпочала кримінальне провадження.

Про це повідомили у прес-службі поліції області.

Правоохоронці оперативно встановили, що вбивство скоїв 35-річний лучанин. Потерпіла, разом із підозрюваним відпочивала у будинку спільної знайомої на вулиці Шпитальній у Луцьку.

Коли гості були вже добряче напідпитку, між 45-річною волинянкою та 35-річним лучанином виникла суперечка. Під час сварки, чоловік вдарив жінку ножем у шию, внаслідок чого остання померла.

Знаряддя злочину правоохоронці вилучили.

«Слідчі оголосили 35-річному лучанину про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Підозрюваного затримали в порядку ст. 208 КПК України. Нині, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді арешту», – повідомив Олег Кічук, начальник Луцького відділу поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus