USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Взяли під варту працівницю ДФС Волині, яку спіймали на хабарі

30 Жовтня 2017 12:34
Суд обрав працівниці головного управління Державної фіскальної служби в області, яку викрили на одержанні неправомірної вигоди, запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Як повідомлялося, колишнього керівника підрозділу ГУ ДФС в області (на теперішній час переведена на посаду інспектора) викрили на вимаганні грошових коштів від фізичних осіб-підприємців на загальну суму понад 50 тис грн за списання по обліках податкової заборгованості шляхом підроблення офіційних документів. Сума збитків, завдана бюджету держави цими незаконними діями посадовиці, становить близько 1 млн. грн.

Працівниці фіскальної служби повідомлено про підозру у одержанні неправомірної вигоди (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 368 КК України) та обрано щодо неї запобіжний захід у виді тримання під вартою на 60 діб.

Перевіряється її причетність до інших фактів можливих зловживань.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus