USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Як на Волині готуються до ліквідації зимових катастроф

10 Листопада 2014 10:23
На Волині привели до ладу 26 спецавтомобілів підвищеної прохідності та пункти теплового обігріву.

Про це під час оперативної наради у голови ОДА сьогодні, 10 листопада, повідомив заступник начальника Управління ДСНС України у Волинській області підполковник служби цивільного захисту Костянтин Романчук.

З його слів, для проведення рятувальних робіт та для розчищення доріг від снігу функціонуватимуть 26 автомобілів підвищеної прохідності. Долучитися до ліквідації надзвичайних ситуацій у зимовий період зможуть близько 100 рятувальників.

Як повідомив підполковник служби цивільного захисту, моніторинг погодніх умов рятувальники здійснюють щоденно. Також активно налагодили співпрацю ДСНС із ПАТ «Волиньоблнерго», аби, у разі потреби, якнайшвидше надати допомогу із відновлення електропостачання населених пунктів Волині.

Зі слів Костянтина Романчука, уже все підготували для екстреного розгортання стаціонарних пунктів обігріву в населених пунктах області, з потрібною, в залежності від ситуації, кількістю місць. Окрім того, обладнали 5 пересувних пунктів обігріву, які забезпечені усім необхідним для сталого функціонування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дід Панас Показати IP 10 Листопада 2014 12:45
Катастофи все-таки будуть?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus