USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Як святкували день селища на Волині

20 Липня 2014 23:36
День селища відзначили 20 липня у Ратному.

Щороку посеред липня до парку у невеликому райцентрі, на потіху дітлахам, приїжджають різноманітні атракціони. Якщо раніше на вантажівках із забавками виднілися чеські номери, то тепер – наші. До «послуг» малечі були різноманітні батути, каруселі, американські гірки.

Підлітки та дорослі спробували виграти пляшку шампанського. Для цього необхідно було влучити у повітряні кульки дротиками. Або ж, заплативши двадцять гривень, протриматися на турніку дві хвилини. Приз для місцевого «стронгмена» – удесятеро більший.

Ратнівчани кажуть, що вони у день свята чекали на виступ народної артистки України Лілії Сандулеси, проте у зв’язку з подіями на сході держави концерт відмінили. Хоча на місці святкувань весь час лунала гучна музика. Також не було у продажу традиційних спиртних напоїв, натомість відпочиваючі мали змогу поласувати попкорном, насінням, солодощами. У одній із палаток ратнівчани та гості райцентру купували продукти з меду.







Наостанок - ще кілька слів про Ратне. Не зовсім веселих та радісних. Нещодавно у центрі селища, напередодні до Дня Конституції, вздовж траси сполученням Ковель-Брест місцеві патріоти встановили понад два десятки жовто-блакитних прапорів. Однак на сьогодні їх значно поменшало – стяги позривали невідомі вандали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ратнівчанин Показати IP 21 Липня 2014 10:35
Дуже порадував той факт що масові гуляння були найменшими щодо чисельності за роки незалежності, адже в кого є на війні чи чоловік, чи брат, чи знайомий їм не до того. Адже розважатись в такі часи коли діти сидять по підвалах і підриваються на мінах - це неподобство. Але на жаль і в нас вистачає "ватнічків". Ну а щодо позриваних прапорів з ними тепер розїзджає місцева алкашня на скутерах та автомобілях.
Волинянка Показати IP 21 Липня 2014 11:04
Волиняни! Ратнівчани!!! Мені соромно за вас1 Вивчіть свою рідну українську мову! Можновладці! Контролюйте вже той "базар", ну яка може бути "СЛАДКаЯ ВАТА" в Ратному?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus