USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Як живуть діти Білла Гейтса

29 Листопада 2017 07:00
Родина Білла та Мелінди Гейтс може похизуватися не тільки чималими статками, а й трьома талановитими дітьми: Дженніфер, Фібі і Рорі. Проте, якщо ви думаєте, що живеться їм солодко і купаються у розкоші мало не щодня, то глибоко помиляєтеся.

Прибутки Гейтса нещодавно перевищили 90 мільярдів доларів, але його нащадки не мають доступу до жодного із відкритих рахунків, пише Радіо Максимум.

На рівні із усіма займаються спортом, здобувають освіту власними силами та обожнюють постити нові знімки у соціальних мережах. Тому можуть прожити і без батьківських грошенят не гірше. Наприклад, у свої 21 Дженніфер успішно склала іспити до Стенфордського університету і виступає за Американську збірну з кінного спорту.
Старша донька Білла обожнює кінний спорт / dailymail

Приватну школу Лейксайд нещодавно закінчив єдиний син мільярдера 18-річний Рорі, але куди подаватиме документи, поки не вирішив – хоча мріє пов'язати своє життя із науками та економікою. Не любить виділятися із натовпу, найчастіше тримався самітником.
Єдиний син Гейтса захоплюється наукою / dailymail

Наймолодша Фібі у свої 15 навчається у приватній школі Сіетла і уявлення не має, ким стане у майбутньому.
Молодшій Фібі поки зарано думати, ким вона буде / dailymail

Відомо, що всі діти Гейтса отримають після його смерті всього 0,01% від його грошей (близько 10 мільйонів доларів). Все інше віддадуть на потреби нужденним. І велика родина багатія його у цьому підтримує.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
українець Показати IP 29 Листопада 2017 07:22
коментар було видалено
Коля Показати IP 29 Листопада 2017 08:39
Нашим олігархам тре вчитися
Просто Показати IP 29 Листопада 2017 09:46
Людина хвора на голову, більше нічого не скажеш. Найдорожче що може бути у людини це її діти! 0,01% ??????? Віддай в благодійний фонд, де публіка спи@&ить 99% тих коштів. Заклади правильне виховання і все. Ну або даааа подай мені я нуждаюсь. Перерахуй міліард.
123 Показати IP 2 Грудня 2017 19:52
Оце рівень свідомості людей! Нашим примітивним хохлам до такого рівня свідомості ніколи не дорости. Ця Людина живе не тільки для себе і своїх дітей, вона хоче дати щось світу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus