USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

«Яке відкликання? Я за «партію Континіум», - лучанка, яка прийшла підтвердити підпис

21 Серпня 2017 15:00
Лучанка, яка прийшла підтвердити підпис за відкликання депутатів, зауважила, що вона за «партію Континіум», і вона не знає, при чому тут відкликання.

Це відбулося сьогодні, 21 серпня, під час засідання Луцької міської виборчої комісії.

Незважаючи на те, що перевірка підписів за відкликання депутатів завершилася, лучанка прийшла до виборчої комісії, аби підтвердити свій підпис за відкликання депутатів.

На запитання члена комісії, за чиє відкликання вона підписувалася, жінка відповіла, що «я за «партію Континіум» і не змогла назвати прізвищ депутатів, яких хочуть вікликати.

Нагадаємо, що вже були випадки, що люди не могли назвати прізвищ депутатів, за відкликання яких голосували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 21 Серпня 2017 19:31
Якби ж то люди знали, якою злодійською з часу заснування є "імперія" "Континіум"! Там - суцільні схеми безтоварних операцій з метою "відшкодування" (крадіжки) ПДВ з бюджету!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus