USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Тарас Яковлев спекулював чергою на житло для атовців

23 Червня 2017 17:10
Колишній перший заступник міського голови Тарас Яковлев спекулював чергою на отримання квартир для учасників АТО – ще до початку дії програми з покупки житла він приймав заяви на запис в чергу. В результаті, окремі особи потрапили до списку раніше за інших.

Про це стало відомо під час зустрічі учасників АТО з головою Волинської облради Ігорем Палицею та виконувачем повноважень міського голови Ігорем Поліщуком.

Голова Луцької міської організації Спілки воїнів АТО Волині Олег Кобилинський зауважив, що виникла потреба сформувати нову чергу на придбання квартир по програмі співфінансування для волинських атовців.

Адже екс-заступники покійного міського голови Миколи Романюка свого часу давали окремим людям писати заяви ще до початку роботи програми. Відтак, вже за станом на 1 січня в цій черзі була певна кількість осіб. Таким чином, окремі люди мали привілеї в черзі. Зі слів атовців, займався цим питанням колишній перший заступник міського голови Тарас Яковлев.

Очільник Спілки воїнів АТО Волині Олександр Серватович зауважив, що були ситуації, коли в черзі по програмі співфінансування людина була четвертою, а в загальній – 204-ою.

«Колишні заступники стикнули лобами хлопців. Не знаю, для чого і які амбіції вони хотіли цим довести», - зазначив Олександр Серватович та додав, що атовці прийняли рішення список переформатувати відповідно до загальної черги. З його слів, це потрібно для того, аби всі атовці були у рівних умовах та не було тих, хто через окремих посадових подій отримали привілеї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦК «АЗОВ» ВИМАГАЄ СПІВПРАЦІ З ВЛАДОЮ, АЛЕ ІГНОРУЄ НАРАДИ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петро Показати IP 23 Червня 2017 17:13
Таких хитрих заступників попідбирав Романюк М.Я., господарювання якого ще довго буде аукатись лучанам!!!
АЛИК Показати IP 23 Червня 2017 17:15
От с**а ! Відправити на АТО на передову! , але може перебігти до других хазяїв гни*а !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus