USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Євромайданівці завітали з колядою до волинських можновладців

18 Січня 2014 17:43
Поколядувати для Бориса Клімчука, Володимира Войтовича, Андрія Параки та Олександра Терещука, а також передати їм свої побажання вирішили луцькі євромайданівці.

Напередодні свята Водохреща, 18 січня, луцькі євромайданівці відвідали з колядою оселі чотирьох волинських можновладців.

Перед тим, як вирушити, колядникам нагадали, що жодних автопробігів цього дня не відбувається, натомість громада їде колядувати до хороших людей групами не більше п’яти автівок. Автомобілі з прапорами України та Євросоюзу стартували від Театрального майдану.

Першим з високопосадовців, до якого завітали колядники з луцького Євромайдану, став голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук, який мешкає на вулиці Теремнівській. Невдовзі після того, як колядники зібралися неподалік його обійстя, господар приїхав приватною автівкою. Поспівавши колядок, євромайданівці передали Борису Клімчуку побажання від волинської громади. Активістка луцького Євромайдану Майя Москвич покропила голову облдержадміністрації святою водою, проте Борис Клімчук намагався ухилитися від крапель. Як повідомив депутат облради Ігор Гузь, колядники прийшли для того, щоб побажати Борису Клімчуку від імені волинян вийти з Партії регіонів, яка сьогодні знищує українську державу. Також бажали, щоб він зробив усе можливе для того, щоб на Волині припинилися репресії стосовно людей, які мають свою точку зору. Очільнику облдержадміністрації побажали ніколи не бути у статусі репресованого та зробити усе можливе, щоб репресії припинилися. По-третє, колядники побажали якнайшвидше написати заяву про звільнення з посади голови облдержадміністрації. Побажання підтримали схвальними вигуками.

Губернатора закликали бути разом із людьми, які борються за європейське майбутнє для держави, бути українцем та громадянином. Плакат із написом «Клімчук - йди у відставку» подарували Борису Клімчуку. Йому повідомили, що планують заколядувати також у Володимира Войтовича.

«Войтович у Рожищі. Я його сьогодні рано шукав, каже жінка «він на даху». А я не подумав, кажу «він що, Майдан виглядає?» Та ні, - відповідає жінка, - дах протікає», - повідомив Борис Клімчук.

Він подякував за колядки та висловив надію, що вони були щирими.

«Ваші бажання я запам’ятав. Спасибі вам. Я молю Господа, найперше, зберегти Україну, таку, якою вона є сьогодні, молюся за це, переживаю, так, як і всі. Мій приклад сьогодні – маленький приклад того, що можна говорити мирно, спокійно. Нам найголовніше зараз кінцево не поділитися на «наших» і «німців»», - звернувся до колядників Борис Клімчук.

Співаючи колядку «Нова радість стала», колядники розійшлися по авто. Наступним пунктом стало помешкання прокурора волинської області Андрія Параки. Господаря закликали вийти до європейських колядників, співали колядок, у яких бажали щастя та здоров’я, проте Андрій Парака так і не вийшов до євромайданівців. Бажали також звільнитися з посади прокурора Волинської області, з органу, який здійснює репресії проти громадян, які мають свою позицію, зокрема, шістьох активістів луцького Євромайдану. За колядниками з вікон спостерігали сусіди високопосадовця. Не дочекавшись господаря, плакат із написом «Парака, йди у відставку» наклеїли у під’їзді будинку, після чого двері окропили свяченою водою.

Наступним пунктом колядників стала оселя голови Волинської обласної ради Володимира Войтовича у Рожищі. До коляди закликали приєднуватися мешканців міста. Під вікнами багатоповерхівки, у якій має квартиру голова облради, євромайданівці співали колядок та закликали господаря вийти до колядників із усієї Волині. Так, один з колядників з міста Ківерці, привіз із собою «йолку». Володимиру Войтовичу також побажали написати заяву про звільнення, адже він зробив усе можливе, щоб під час сесії Волиньради не ухвалили жодного рішення стосовно ситуації в Україні. Виборцям Рожищенського району євромайданівці повідомили про те, що розпочали збір підписів за відкликання депутата облради Володимира Войтовича.

«У грудні у пана Войтовича була можливість засудити кривавий розгін Євромайдану, була ініційована позачергова сесія, під час якої планували розглянути питання про засудження кривавого розгону Євромайдану, відставку Клімчука з посади голови облдержадміністрації та про звільнення Войтовича з посади голови обласної ради, яка сьогодні недієздатна і не відстоює інтереси волинської громади. Замість того, щоб взяти у свої руки керівництво радою і прийняти рішення з цих питань, він показав свою неспроможність керувати облрадою, через те, що він намагається всіляко підігравати Партії регіонів», - звернувся до присутніх депутат облради Олександр Пирожик.

Він побажав Володимиру Войтовичу здоров’я, мудрості та мужності написати заяву про звільнення та зберегти лице перед волинською громадою. Після цього до депутата із зауваженням звернулися правоохоронці, мовляв, якщо запланували колядувати, не потрібно влаштовувати мітинг.

Колядники закріпили плакат із проханням про відставку Володимира Войтовича у під’їзді його будинку.

Не дочекавшись голови облради, євромайданівці на автівках вирушили у Луцьк до останнього з високопосадовців, очільника міліції на Волині, Олександра Терещука. Як виявилося, він перебував у відрядженні. Євромайданівці поколядувавали поблизу багатоповерхівки на вулиці В’ячеслава Чорновола та прикріпили плакат із написом «Терещук, їдь туди, звідки приїхав» у підїзді будинку. «Йолку» для Олександра Терещука встановили на купі сміття поблизу будинку.

Після цього усіх присутніх запросили взяти участь у вічі, спрямованому проти диктатури, яке відбудеться завтра, 19 січня, о 14.00 на Театральному майдані у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 35
дідо Показати IP 18 Січня 2014 17:55
Беззубий депутат Гриб немає защо зуби вставити,але отримав аж ТРИ безкоштовних ділянки під забудову.
бачив Показати IP 18 Січня 2014 17:59
Це називається зараз "колядки"?:) Гузю і Москвич мало? Ну то готуйтесь! Молодняк з масками герої хороводи з тими неробами водити ну-ну... Ганьба!!!
оксана до бачив Показати IP 18 Січня 2014 18:09
Молодці! Тролям привіт! Строчить далі бдздури,гроші не пахнуть!
Віктор до оксана Показати IP 18 Січня 2014 18:16
А хто тут троль? Прочитала людина і хоче свою думку висловити! А на троля скоріше ви схожі, бо клеймо на людину відразу вішаєте і самі пишите почерком справжнього троля!:) Не "паліться" вже краще:)))
всєх до бачив Показати IP 18 Січня 2014 22:20
на шахту імені засядька.поможем натахє королєвской
Олена Показати IP 18 Січня 2014 18:13
Повернулись? Як вас тут не вистачало!:) Гузь тільки і може дітей збирати та нероб-бездарних екс та діючих, горлопанів депутатів,типу Пирожика!:) Ну а тепер всі сумлінно на коменти, вас так довго не було...:)
Внук Показати IP 18 Січня 2014 18:37
Діду. Здр****.
тато Показати IP 18 Січня 2014 18:59
шо ви цим хочете показати ? які ви круті ? тупість маргенальна - от і все ! їдьте в столицю ! звільните клімчука - пришлють донецького . шо тоді скажите ?
сусід Войтовича Показати IP 18 Січня 2014 19:06
і шо це було ? наробили шуму в дворі , а в нас тут і діти і пожилі люди проживають. а у Войтовича взагалі сьогодні роковини по батькові і вони поїхали на могілки. це ж треба було такий день підібрати для акції .ФУ! мерзота !
маша до сусід Войтовича Показати IP 18 Січня 2014 22:12
мда... такі дні треба проводити в молитві ,але ця шпана цього не зрозуміє
Гузік до сусід Войтовича Показати IP 18 Січня 2014 23:13
а шкода шо вони про роковини не знали бо поїхали б на могилку і дискотеку влаштували б . а шо це в їхньому стилі
чужак Показати IP 18 Січня 2014 19:25
вже нема шо придумати ? а потім масляну під вікнами проводити ? 1-шо травневий парад ? маразм !
Майданутим Показати IP 18 Січня 2014 19:26
та гілячка, то не йолка, а сосна...
Вчитель Показати IP 18 Січня 2014 20:12
А чого до Войтовича в гуртожиток поперлись, де він приписаний, якщо він має власний будинок в Рожищі? Там син його алкаш жив, але зараз теж має хату!
Лучанин Показати IP 18 Січня 2014 20:18
Колядували під вікнами обласних керівників покидьки Луцька, що мають великі амбіції
КПП до Лучанин Показати IP 18 Січня 2014 20:46
Сам ти покидьок ... ... А вони патріоти держави!!!
Фанат до Лучанин Показати IP 18 Січня 2014 20:52
А ти, певно, боягуз, що не має амбіцій, незадоволений життям та живеш погано. Хоча й вихований та ніби й розумний
вн Показати IP 18 Січня 2014 21:31
гидота, Гузь патріот!Ха-ха-ха.Чим же він займається, де працює. Що зробив для себе і своєї сім*ї
макаревич Показати IP 18 Січня 2014 21:32
и создается впечатленье что куклы пляшут сами по себе.цирк уехал клоуны остались.а тот гномик в каске и униформе самый прикольный
Мишко Показати IP 18 Січня 2014 22:08
Скоро до Гузя прийдуть посівати правоохоронні органи))))Не розумію, що це за методи тиску на владу?Саме головне образливо, що Клімчук вирішує питання і пробує робити реформи на Волинській землі!!!А що зробив Гудзь?Назомбував патріотів, які готові ходити за ним позоритись. Мені прикро за людей, які ходять за цим псевдоУкраїнцем!!!!Для нас лучан головне стабільність і розвиток, а не клоунада!!Борис Петрович окреме прохання до Вас - розрахуйтесть по бюджету 2012 року з підрядниками!Мир усім нам!!!
пісу піс до Мишко Показати IP 18 Січня 2014 22:10
не їж хлопче з руки в того дядька..не всі такі заср..як ти.розрахувались вже по откатах повністю.брєд строчи на луганськ туди
Анонім до пісу піс Показати IP 19 Січня 2014 01:51
Скоро зомбі прийде і до тебе)))
Мишко Показати IP 18 Січня 2014 22:09
Прошу вибачення - 2013 року)
прошу посміємось з г до Мишко Показати IP 18 Січня 2014 22:14
http://www.youtube.com/watch?v=fG_BVIrrNzA
Мишко Показати IP 18 Січня 2014 22:12
Ми кормимся своїми руками і мізками!!А не шукаєм скарби революції
відео зверху до Мишко Показати IP 18 Січня 2014 22:15
ти в ролі білої чи чорної помічниці?
Мишко Показати IP 18 Січня 2014 22:18
Поки ти дивишся такі гостросюжетні фільми - ми пишем історію!!Але тобі того не зрозуміти мій прищавий опоненте)))
історію вашу до Мишко Показати IP 18 Січня 2014 22:31
написали ще при лленіні люди в тужурках з маузерами.майже сто років назад.а ви та батькі ваші її методично виконували часом міняючи форму але не зміст.володя путін -самий крепкій господарник взагалі довів те все до маразма.все точно як при брєжнєві.вальтануте насілєніє (до 70%) їхнє вимагає нових пабєд.от і перемістилося сюда те все бл...а пр..зідент наш хоче під цим соусом окрепнути до диктатора.тут все по схемах та договорняках.все по благословінню парочкі людей.вони вирішують скільки і куди кінути..а потім місцева бидлоеліта яка ще вкраде 60%-левову частку з яких відправить назад в києв (відмиту вже) буде тут розказувати що вона когось від голоду спасає..когось хто працює...купує в магазинах сплачуючи податки..130 грн на волинянина..в той час як з кожної речі яку ти купив 20% пдв.з зарплати 20% пдв..а там ще крім пдв..це я не тролям ,типу тебе пишу а дійсно молодим які ще можуть по наївності та відсутності знань повестись на вас-госп..дарників
активіст Показати IP 18 Січня 2014 23:17
за роковини нєвдобняк получився
1 Показати IP 19 Січня 2014 00:11
Треба спитати у Клімчука, скільки робочих місць він створив, скільки випускників шкіл та вузів минулого року працевлаштувалося, скільки квартир в минулому році отримали волиняни. І що вінконкретно за останній рік зробив.Чому черги в мрев, на кордоні, у відділі реєстрації прав власності , чому брократична тяганина кругом.
Петрович Показати IP 19 Січня 2014 03:26
Невже волинські чиновники не набудовали хат? Посівання в тих страшних дворах, аж ніяк не по адресу.Багатенькі чиновникі вже давненько живуть подалі від простого люду!Пора вже вибухівку під машини ім закладати, вони самі не підуть!
укр. Показати IP 19 Січня 2014 08:50
Дивлячись на фото"професійних патріотів"-бачиш одних ы тих самих людей. Це вже говорить про кризу жанру.. Ну. не вийшло у вас революціі .не пыдтримав вас" нарід"- підіть зі сцени гідно.Ні. треба по-украінськи; щоб воняло довго-довго... Гузь= ти м* дак.
Лучанин Показати IP 19 Січня 2014 12:38
Кому потрібні ці ледацюги-перевертні як Гузь та ін. Самі працювати не хочуть та й іншим намагаються перешкоджати. Пропоную такий непотріб віником вимісти з Волині! Хай їдуть волонтерами на ДОНБАС і там висловлюють свої ідеї!
срам до Лучанин Показати IP 19 Січня 2014 21:32
чк
БП Показати IP 27 Січня 2014 14:03
Борисе Петровичу, такому лайну, як Гузьно, я б руки не потиснув.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus