USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З потяга «Донецьк – Київ» зняли усіх чоловіків і відправили в армію ДНР

10 Липня 2014 10:01
В Донецьку бойовики терористичної організації ДНР зняли з поїзда сполученням "Донецьк - Київ" всіх чоловіків, які бажали виїхати з міста, та відправили на фронт.

Про це повідомили очевидці, - повідомляє «Преса України» .

"Бойовики сказали, що всі будуть відправлені на фронт", - сказав один з очевидців.

Повідомляється, що вже декілька днів поспіль, чоловіків, які ходять по Донецьку без паспорта, примусово "закликають" служити в так званій армії "ДНР".

Також відомо, що терористи погрожуючи дітям фізичними розправами, змушують їх збирати інформацію про пересування сил антитерористичної операції.

Як повідомляє "Inforesist", терористи вербують дітей прямо на вулиці, а в разі незгоди погрожують розправою їх батькам.

Бойовики використовують дітей як «інструменту» розвідки, змушуючи складати розвідувальні донесення про місцезнаходження і пересування військової техніки українських військовослужбовців, визначати їх чисельність, озброєння та екіпіровку. Всьому цьому дітей спеціально навчають, щоб орієнтуватися з обстановкою в зоні їх розвідки.

Раніше озброєні люди звільнили восьмеро в'язнів виправної колонії №28 у місті Торезі, які мають досвід участі у військових діях на території інших держав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus