USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

З Волині військовим передадуть мобільні телефони

2 Червня 2016 10:44
Півсотні мобільних телефонів, які призначені для внутрішнього користування на певній території, передав рожищенським волонтерам один із луцьких банків - повідомляє Район.Рожище.

Частину із них відразу відправили на схід. Решта апаратів потребує «перепрошивки». Допомогти зголосилися луцькі активісти. Саме їм передали телефони. Відтак, вже згодом їх можна буде відправити в зону військового протистояння.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялося, що волонтери центру «Серце патріота» вирушили у чергову поїздку в зону АТО. Цього разу активісти повезли допомогу в Сіверодонецьк (44-та бригада) та Дебальцеве (24-та бригада).

Традиційною для волонтерів стала доставка автомобілів у зону бойових дій. «Серце патріота» везе «джип» для бійців 24-тої бригади. Придбали і відремонтували авто волонтери з міста Ківерці.

Також серед багажу продукти, гігієнічні засоби, одяг. Дороговартісний радіатор і запчастини волонтери доставлять бригаді розвідників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus