USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За 2 роки волинська школа не зможе вмістити всіх учнів

8 Квітня 2016 18:46
Громада села Башлики Ківерцівського району просить включити будівництво нової школи у список об’єктів, які фінансуватимуться через Фонд регіонального розвитку.

Про це стало відомо під час позачергового засідання четвертої сесії обласної ради 7 квітня.

Депутат облради Ігор Лех у своєму запиті повідомив, що до нього звернулася громада та колектив школи села Башлики Ківерцівського району з прохання посприяти у виділенні коштів на спорудження нової ЗОШ 1-3 ступеня.

Нині в закладі навчається 206 учнів і з кожним роком їх більшає. Річ у тім, що в селі є 96 багатодітних сімей. За 2 роки школа не зможе розмістити усіх учнів, бо не вистачатиме класних кімнат.

До слова, у 2009 році 8 багатодітних сімей з Ківерцівського району, у тому числі й з села Башлики отримали ключі від будинків у рамках програми «Зігрій любов’ю дитину». Вручав їх Президент України Віктор Ющенко.

Крім того, зауважує Ігор Лех, школа розташована в непристосованому приміщенні, де немає ні їдальні, ні спортзалу, ні майстерні. Зауважимо, в Ківерцівському районі про будівництво нової школи в селах Башлики та Грем’яче говорять ще з 2013 року.

Депутати запит Ігоря Леха підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus