USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За підозрою у корупції затримали ще двох чиновників Міноборони

11 Жовтня 2017 17:57
Ще двох підозрюваних у корупції представників Міністерства оборони затримали на робочих місцях. Про це повідомив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, пише Українська правда.

"Треба сказати, що затримали фактично на робочих місцях. Затримали спокійно… Тривають слідчі дії. Особи прибули фактично по запрошенню в НАБУ. Опору не чинили. Це буде враховано під час формування нашої позиції під час обрання запобіжного заходу", - розповів він.

Підозрюваним загрожує від 8 до 12 років ув'язнення і прокуратура буде просити обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 2 місяці з альтернативою внесення застави.

Також Холодницький сподівається, що протягом 4 місяців слідство у цій справі буде завершено.

Своєю чергою, як повідомляє Gazeta.ua, заступнику міністра оборони Ігорю Павловському та директору департаменту департаменту держзакупівель і постачання матеріальних ресурсів Володимиру Гулєвичу оголосили про підозру в розтраті державних коштів. Вже 12 жовтня має відбутися засідання Солом'янського райсуду щодо обрання запобіжного заходу Гулєвичу і Павловському.

11 жовтня НАБУ повідомило про затримання двох високопосадовців Міністерства оборони. Ними виявилися заступник глави відомства генерал-лейтенант Ігор Павловський і директор департаменту держзакупівель і постачання матеріальних ресурсів Володимир Гулєвич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
АНАТОЛЬ_ Показати IP 11 Жовтня 2017 18:36
То всьо мєлочі жизні! Не варте то нашої уваги, браття! Сами вони між собою розберуться. Начальству видніше.
Ііі до АНАТОЛЬ_ Показати IP 11 Жовтня 2017 19:09
Стукнувся головою?
ще не зовсім свідоми до АНАТОЛЬ_ Показати IP 11 Жовтня 2017 21:10
Вибачаюсь Анатоль, за нескромне запитання. Скажіть, будь ласка, хто вас робив і хто вас родив?
ще не зовсім свідоми Показати IP 11 Жовтня 2017 19:41
Мабуть, до 11.10.2017, також носили вишивані свитки і о шостій ранку гімн неньки співали?
КЛАВА Показати IP 11 Жовтня 2017 20:28
Япона мама !!! Коли це вже скінчиться...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus