USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Дев’ятикласника з Волині нагородили медаллю за порятунок 8-річного хлопчика

12 Березня 2018 11:58
Дев’ятикласника Максима Павловича з Ковеля, який врятував життя хлопчику, коли той провалився під лід на водосховищі, нагородили медаллю «За мужність та героїзм».

Нагороду юному рятівнику вручив 12 березня керівник управління ДСНС у Волинській області, генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук.

Нагадаємо, другокласник Максим Покрова в лютому провалився під кригу на міському водосховищі в Ковелі. На щастя, неподалік рибалив Максим Павлович, який допоміг хлопчику вибратися з води.

Окрім того, Володимир Грушовінчук повідомив, що кандидатуру Максима Павловича подаватимуть на цьогорічну Всеукраїнську акція «Герой – рятівник року». Водночас генерал-майор пообіцяв сприяти тому, аби в майбутньому в Максима була можливість вступити до спеціалізованого вищого навчального закладу й стати професійним рятівником.
Максим Павлович зі свого боку зазначив, що старатиметься гарно вчитися, аби змогти вступити до омріяного вишу.

Також хлопці пригадали, що до інциденту на льоду навіть не були знайомі, а зараз регулярно ходять одне до одного в гості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus