USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Загиблі під Волновахою – на стендах музею

28 Травня 2014 12:16
На стендах при вході до волинського музею розмістили фото та інформацію про загиблих під Волновахою на Донеччині, - про це інформують працівники музею.

Так, у Волинському краєзнавчому музеї працівниками відділу новітньої історії 27 травня доповнили невелику виставку при вході «Волиняни – бійці «Небесної Сотні».

«Адже нові жертви – це продовження тієї ж боротьби за демократичні цінності та Соборну Україну, яка здійснювалась на Майдані під час Революції гідності», - ідеться у повідомленні.

На двох нових стендах розмістили світлини загиблих волинських хлопців, фотографії до і після бою під Волновахою, деякі матеріали про бійців 51-ої Володимир-Волинської окремої механізованої бригади та реакцію громадськості на їхню трагічну загибель.

Нагадаємо, 27 травня Луцьк прощався зі своїми воїнами: Дмитром Йовзиком, Володимиром Зарадюком, Володимиром Прокопчуком та Віталієм Махновцем, які загинули від рук пропутінських терористів 22 травня 2014 року в бою під Волновахою.

Тисячі лучан прийшли віддати шану полеглим землякам. Усього ж на Донеччині загинуло 17 військовослужбовців 51-ої Володимир-Волинської окремої механізованої бригади, десятеро з яких були жителями Волинської області.

Виставка продовжує функціонувати у вестибюлі Волинського краєзнавчого музею в дні роботи музею, з 10.00 до 18.00 години. Вхід безкоштовний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
настя Показати IP 28 Травня 2014 12:17
Боже в які часи ми живемо. хто б міг подумати що таке буде навіть ті гадалкинічого не казали ніколи
Луцьк Показати IP 28 Травня 2014 15:02
Яка "революція гідності"? Політики гризуться між собою, а гинуть прості люди!
Петро Показати IP 30 Травня 2014 15:04
Дуже приємно, що це все зроблено в темпі часу і актуально, а дописувачам хочу сказати "Революція гідності" - це рушійна сила сучасності.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus