USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Думки волинян з приводу зміни влади. ВІДЕООПИТУВАННЯ

28 Січня 2014 18:00
Заяви про відставку голів Волинської обласної ради, облдержадміністрації, райрад неоднозначно сприймаються волинянами.

Одні вважають, що чиновникам давно варто йти з насиджених місць, дати місце молодим, які прагнуть до розвитку країни, інші переконані, що зміни керівників не дадуть результату, бо на їх місце немає гідних персон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Володимир Дибель Показати IP 28 Січня 2014 18:13
Я, як заслужений лікарь України рахую щоб вся влада Волині на чолі з Климчуком показали приклад всій Україні і пішли у відставку а прийшли молоді, перспективні менеджери Волині і показали найкращі економічні показники та добробут громадян , у них все получеться.
не дибель до Володимир Дибель Показати IP 28 Січня 2014 19:27
фамілія співпадає з поглядами.
інга до Володимир Дибель Показати IP 28 Січня 2014 21:05
А що заслуженого лікарЬя грамоти не вчили? Якщо цей "лікарЬ" лікує так, як знаки пунктуації розставляє - то вилікуватись у нього нікому точно не "получЕться"
Дибель В. Ю. до Володимир Дибель Показати IP 28 Січня 2014 21:16
Я і не знав, що на Волині у мене є двійник, та ще й заслужений лікар України. Ти би зайшов! Познайомилися б! Але раніше оприділися, хто ж ти все таки є? Ато раз ти Дибель, другий раз Дзядук. За чужими прізвищами так і залишишся невідомим "героєм". Шановні читачі! Як Ви зрозуміли, попередній коментар мені не належить. А щодо Климчука, то волинські люди мали б завдячувати Господу Богу, що мають такого керівника області. Але це розуміння прийде значно пізніше, коли буде з ким порівнювати.
Анонім до Дибель В. Ю. Показати IP 28 Січня 2014 23:49
Україна, доведена до ручки от такими климчуками, карпюками, стоїть на межі громадянської війни. А косоголові бздибелі в.ю. розказують , що за климчуками живемо за***во! Десь сьогодні в санітарів вихідний! Представник правлячої кліки , яка довела країну до банкрутства, правоохоронна система працює не гірше рекету 90-х, замовні кримінальні справи, закритий за бобло явний кримінал, в міліції звання навіть молодшої офіцерської ланки тільки за гроші. В лікарнях без грошей не лікують. Навіть бинти, вату, потрібно купувати. У вуз без хабаря на державну форму зась, будь ти хоч Ломоносовим. Обіцяних перед виборами 5 млн. робочих мість - смокчіть лапу! Заробітні плати найменші на європейському континенті, за те квартири в Луцьку дорожчі як в Берліні. Теж саме про автомобілі, побутову техніку, продукти. Корумповані чиновники, які на голому місті роблять проблеми, а потім за мзду самі їх і вирішують. А якісь збоченці мазохісти кричать - браво, є біс! Давайте нас ще дустом посипайте та й спини наші засумували за нагайками. І дітям нашим ярмо на шию від народження у вигляді стомільярдного зовнішнього боргу. Гидко читати облиті єлеєм коментарі "придворних" лизоблюдів.
Лучанин до Анонім Показати IP 29 Січня 2014 03:18
Шановний, ви все ж таки визначтеся куди вам. Згідно ваших скарг, то вам можуть допомогти лише спільні дії тільки з комуністами і аж ніяк не з кимось іншим. Ті хто стоїть на майданах і зараз руйнує країну взагалі хочуть заборонити КПУ. Але якщо ж ви хочете залишатися в капіталістичному ладі, то чого ж тоді жалієтеся? Це наслідки переходу і свої плоди вони дали б років так через 50. Але якщо врахувати те що робиться, то тепер не менше 70 не залежно яким шляхом іти. Не тих ви мвиганяєте та змінюєте, не тих!
йцукен до Анонім Показати IP 29 Січня 2014 08:02
ви пам"ятаєте, що колись було краще? Так було завжди, за часів незалежної України. І Клімчук тут нідочого, він син свого часу.
Анонім до йцукен Показати IP 29 Січня 2014 11:36
Свободы сеятель пустынный, Я вышел рано, до звезды; Рукою чистой и безвинной В порабощенные бразды Бросал живительное семя - Но потерял я только время, Благие мысли и труды... Паситесь, мирные народы! Вас не разбудит чести клич. К чему стадам дары свободы? Их должно резать или стричь. Наследство их из рода в роды Ярмо с гремушками да бич. Александр Пушкин
лучанин до Володимир Дибель Показати IP 21 Лютого 2014 23:50
****, розкрий очі, про що верзеш, не**умку?
Бульба Показати IP 28 Січня 2014 18:43
Планктон.
та ви що Показати IP 28 Січня 2014 19:13
не за те люди гинули щоб приходили ті хто народ ні за що має. сама дурна революція на Волині.
читач Показати IP 28 Січня 2014 19:48
вЧернігові вже бунтарі з ради пішли,самі без міліції,загалом в Україні ще лишилось сім так званих "народних рад",ще трохі і ці самозваньці зрозуміють ,що вони пшик ,з якім ніхто не буде мати діло,про це і Кравчук заявив-вони не легетивні,так що і наши трохі ще повидають з себе ідіотів і розійдуться,так що переживати не треба.
Лучанин Показати IP 28 Січня 2014 20:17
Відомий авантюрист Ю.В.Луценко не хоче бачити, що справжній український фашизм уже облаштувався в Києві на вулиці Грушевського, назвавши себе правим сектором
ппп Показати IP 28 Січня 2014 21:23
Думки в учасників опитування - відсутні, як на мене. По типу "щось ляпну- що у воду пердну". Для чого міняти владу - "авось полегшає" . Особливо панянка вразила "юридично підкована" - коли сказала, що відставку всім Президент має підписати - "чую грім та не знаю де він" - до кінця не знаєш - то краще мовчи - не позорся.
Хохол Показати IP 29 Січня 2014 09:25
Читаючи коментарі складається враження що іх написали люди зі сходу.Невже Ви так славно живете? Невже Ви окутані справедливістю,чесністю влади та клєрків сидячих в теплих кабінетах?Невже Ви підтримуєте лад коли 10% населення жирує а інші виживають? Напевно Ви шановні мазахисти.
Лучанин Показати IP 29 Січня 2014 11:00
Ставте до керма Аньку-кулеметницю, себто Маю! Або ще краще, нехай покерує технічним університетом, який щойно закінчила. Більше сміху і сліз буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus