USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Засудили грабіжників, які нападали на людей на Меморіалі Слави

27 Жовтня 2015 17:43
Засудили молодиків, які грабували перехожих на меморіалі Вічної Слави у Луцьку.

Прокуратура міста Луцька підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо трьох мешканців обласного центру, які у квітні цього року вчиняли грабежі на Меморіалі Вічної Слави.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Досудовим розслідуваннями встановили, що 26 квітня 2015 року близько 02 години ночі 25-річний раніше судимий за крадіжки лучанин та його 16-річна спільниця, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, перестріли на Меморіалі 29-річного чоловіка й, завдавши йому кількох ударів (при цьому дівчина затискала жертві рот, аби не дати покликати на допомогу), відкрито заволоділи мобільним телефоном і трьома флеш-картами загальною вартістю понад 5 тисяч гривень.

Того ж дня, але після 23 год. молодик разом уже з іншим спільником – також раніше судимим за побої та мордування 20-річним уродженцем села Пальче Ківерцівського району – теж на Меморіалі,

поваливши на землю 21-річного жителя селища Ратно, відібрали у нього срібні прикраси, одяг, мобільний телефон та рюкзак із ноутбуком загальною вартістю понад 6 тисяч гривень.

Наступного дня зловмисників затримала міліція.

У ході досудового розслідування вони визнали свою вину, щиро розкаялися у вчиненому й активно сприяли розкриттю злочинів.

Вироком Луцького міськрайонного суду найстаршого із грабіжників засуджено до 4 років та 6 місяців позбавлення волі, його молодшого спільника – до 4 років позбавлення волі, неповнолітню ж грабіжницю – до 4 років позбавлення волі зі встановленням 2-річного іспитового строку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 27 Жовтня 2015 18:47
Морди вилупків покажіть.А малолітню с**ку стерилізувати щоб собі подібного лайна не плодила.Вибачаюсь за мати.
олег Показати IP 27 Жовтня 2015 19:31
який-то габіж? банальний гоп-стоп! мальчики порезвились! кто в в молодости не резвился? и за это по 4 года? депутаты миллионы воруют машинами людей калечат и ничего?
модний Показати IP 27 Жовтня 2015 20:42
а волинським новинам нема быльш про що писати? нема других тем? таких випадкыв по луцьку за нчь штук 5-6 прсто не всы звертаються теж мены тема для писання!
Шурик Показати IP 27 Жовтня 2015 21:45
А "шлялись" вони там напевно тому що студенти вищого навчального закладу та проживають в гуртожтку який знаходиться за меморіалом. Тому я за те щоб у всіх була зброя- і тут вже питанняб стало або озброєний грабіж або далиб відсіч якщо фізична підготовка недуже. А стшсовно коментарів а що хлопці такого зробили хай вам ППС ниркі відібє та ніс переламає бо вам кожен злочин має нести за собою покарання!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus