USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Затримали партію контрабанди, яку везли із «ДНР» в Ковель

27 Січня 2016 11:28
Працівники спеціального підрозділу Державної фіскальної служби України "Фантом" спільно з прикордонниками зірвали незаконне перевезення цигарок з терористичної "ДНР". Вантаж із контрабандними цигарками на суму понад 600 тисяч гривень везли із “ДНР” в Ковель і Одесу.

Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО.

“Завдяки злагодженій і оперативній роботі співробітників спецпідрозділу податкової міліції в зоні АТО “Фантом”, Державної прикордонної служби України і Краматорської місцевої прокуратури вдалося запобігти спробі переправити вантаж контрабандних цигарок із зони АТО у інші регіони України”, – йдеться у повідомленні.

Як стало відомо, сигарети без марок акцизного податку, що потрапили в Артемівськ з “ДНР”, мали надійти в Ковель і Одесу під виглядом взуття, одягу та запчастин для подальшої реалізації.

Підозрілий вантаж цигарок марок “NZ”, “LM”, “MAC”, “Winston” у кількості 75 коробів на загальну суму 628,6 тисяч гривень був виявлений на складі одного з недержавних операторів доставки вантажів.

“У діях контрабандистів містяться ознаки злочину, передбаченого статтею 204 Кримінального кодексу України “Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарі”. Слідство триває”, – додали у штабі.


Співробітники спеціального підрозділу ДФСУ «ФАНТОМ» спільно з прикордонниками зірвали контрабанду цигарок з ДНРСьогодн...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 27 января 2016 г.




До слова, на рубежі так званої "ДНР" стоять величезні черги транспортних засобів. Кореспондент Інформаційного агентства Волинські Новини Вікторія Семенюк зафіксувала черги на блок-посту сепаратистів "ДНР" поблизу Мар'їнки.

Фото зроблені в переддень нового року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Горбачов Показати IP 27 Січня 2016 11:54
Жестяк!
Ленін Показати IP 28 Січня 2016 19:27
Ахахах ввезли в Ковель, в Ковелі виробництво контрафакту іде повним ходом)))
Ковлє Показати IP 29 Січня 2016 00:06
та то на виставку в Ковлє везли, шоп похвались в кого круче контрафакт получаєцця. хня - ми крутіші! правда курити наше не радимо.
Ковелє до ковлє Показати IP 29 Січня 2016 08:35
Смішки смішками там біда людям,а баригі з днр бізнес крутять.що тут змінилось???
Юрій Показати IP 29 Січня 2016 21:35
Щось я таких цигарок ще й не бачив ????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus