USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Жителі Вишкова вимагають припинити збір підписів проти їхнього депутата

18 Липня 2017 10:36
Жителі району Вишків міста Луцька протестують проти позбавлення їх виборчого округу депутата Аркадія Соломатіна, якого вони самі ж обирали.

Про це стало відомо під час позачергової 28-ї сесії Луцької міської ради.

На початку сесійного засідання до присутніх звернувся житель Вишкова Михайло Пахолюк який зауважив, що минулого тижня відбулись закриті збори невідомих осіб на автозаводі, де дії пропускна система, після чого почали збирати підписи в різних районах містах за відкликання депутата.

«Ми категорично проти, щоб за нас приймали рішення члени громади з інших округів, таким чином порушується право на вільне волевиявлення. За всі роки незалежності ми обрали депутата, який є мешканцем нашого району», - каже пан Михайло та зауважує, що громада вимагає припинити розповсюдження неправдивої інформації про депутата та зупинити збір підписів.

Лучанка Катерина Залевська виступила перед депутатами та зазначила, що якщо є питання до роботи депутатів, то було поставити палатку за збір підписів на окрузі, де їх обирали.

«Нам давали бюлетень, ми голосували за нашого депутата. Значить і відкликати депутата можемо тільки ми», - зазначила пані Залевська.

Натомість сам Аркадій Соломатін під час виступу заявив, що насправді збирати підписи треба було проти тих, хто голосував за криваві закони 16 січня. З його слів, партії БПП «Солідарність» та її очільнику Петру Порошенко не вигідно розслідувати наслідки прийняття цих законів – розстріли Небесної сотні на Майдані.

«Блок Панамських Покидьків», - так розшифрував Аркадій Соломатін абревіатуру з назвою партії.

Як раніше повідомлялося, лучани протестують проти ініціативи групи осіб відкликати п'ятьох депутатів Лукцької міськради.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЖИТЕЛІ РАЙОНУ ЛПЗ СТАЛИ НА ЗАХИСТ СВОГО ДЕПУТАТА

Як відомо, провладний БПП «Солідарність», за фінансування олігархічної групи «Континіум», ініціює відкликання п'ятьох депутатів Луцької міської ради: Олександра Козлюка, Євгенія Ткачука, Сергія Були, Аркадія Соломатіна та Костянтина Петрочука. Депутати, своєю чергою, стверджують, що для їх усунення, згідно із чинним законодавстом, немає жодних підстав, а сам процес відкликання – це спроба БПП «Солідарність» та «Континіуму» захопити владу в місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
До Аркаші Показати IP 18 Липня 2017 12:12
Малий!!! Згадай, що ти робив на посту в Цумані... Ми це дуже добре пам*ятаємо...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus