USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Життя лучанину врятували даішники

22 Липня 2015 15:47
Завдяки кваліфікованим діям правоохоронців, які надали першу медичну допомогу, медикам вдалося повернути чоловіка до життя.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Під час патрулювання вулиць обласного центру співробітники Державтоінспекції з обслуговування міста Луцька, прапорщик міліції Олексій Ваврик та молодший сержант міліції Юрій Смаль, помітили чоловіка, який переходив дорогу й раптово впав посеред пішохідного переходу.

Правоохоронці не розгубилися і одразу кинулися на допомогу.

– Ми зупинили службове авто й підбігли до непритомного. Віднесли чоловіка із проїзної частини дороги та надали йому першу медичну допомогу. Реанімаційні заходи проводили до приїзду карети швидкої медичної допомоги, - розповідає Юрій Смаль.

- Як діяти, аби зберегти людині життя, ми знаємо. Кожен працівник ДАІ проходить базову підготовку із надання першої медичної допомоги. На заняттях відпрацьовуємо правила здійснення серцево-легеневої реанімації - додав Олексій Ваврик. – Вважаю, що вчасно прийти на допомогу, тим, хто її потребує – це не героїчний вчинок, а прямий обов’язок кожного із нас.

Наразі чоловік перебуває у лікарні. За словами медиків, його життя у безпеці. Тож держінспектори бажають чоловікові якнайшвидшого одужання.

Допомогти людині — норма життя. Проте, на жаль, нерідко зустрічаються протилежні приклади. Інколи проходять мимо непритомного, виправдовуючись перед собою, що поспішають. Можливо,не хочуть допомогти, бо думають, що, може, той чоловік нетверезий, хоча й такому потрібна допомога. Нерідко людська небайдужість рятує життя людині.

ЧИТАТИ ЩЕ: НЕБАЙДУЖІСТЬ ГРОМАДЯН ВРЯТУВАЛА ЖИТТЯ: ДВА ВИПАДКИ НА ВОЛИНІ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
честь Показати IP 22 Липня 2015 15:53
молодці!
Володимир Показати IP 22 Липня 2015 18:28
Бачив цю ситуацію на власні очі. Вони надавали потерпілому першу медичну допомогу разом з іншими небайдужими людьми. Разом і спасли людину. Всі молодці.
юра Показати IP 22 Липня 2015 19:02
нарешті хоч одна стаття яку журналісти вирішили подати читачу,в якій працівники когось не образили і не звинуватили,знаю Олексія особисто попри неоднозначну ситуацію в даї до революції він був і є порядним і людяним хлопцем.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus