USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Зі сльозами на очах та з піснями Кузьми: магістрам луцького університету вручили дипломи. Фото

8 Лютого 2019 20:06
111 випускників-магістрів факультету філології та журналістики Східноєвропейського національного університету отримали омріяні дипломи, однак цей випуск був незвичайний, адже у багатьох випускників на очах були сльози, а наприкінці вони ще й вирішили заспівати пісню.

Вручення відбулося 8 лютого на факультеті філології та журналістики.

Як зазначив декан факультету Юрій Громик, для нього це вже 14 випуск, однак цей буде особливим, адже вперше факультет випускає таку кількість магістрів – 111, до того ж інші 13 такими сентиментальними не були.

«Сьогодні на факультеті філології та журналістики – свято, оскільки ми випускаємо у світ цілу когорту достойних гарних фахівців, про яких, сподіваємося, найближчим часом будемо чути багато гарного, цікавого», – зазначив Юрій Громик та привітав усіх з такими довгоочікуваними дипломами.

Також він відзначив, що серед 111 випускників 19 є кандидатами та докторами наук, що ще раз підкреслює універсальність та важливість філології.
Прийшли привітати своїх студентів і викладачі Наталія Благовірна, Ніна Данилюк, Світлана Богдан, Марія Моклиця, Олена Маланій, Надія Колошук, які почергово говорили їм слова вдячності та давали настанови у подальше життя.

Так, професор кафедри теорії літератури та зарубіжної літератури Марія Моклиця наголосила, що можна казати, що філолог – це покликання, можна – що діагноз, можна казати, що це робота, однак філолог – це місія і статус, який тяжітиме над випускниками усе їхнє життя.
Випускники також не стояли осторонь і подякували своїм викладачам за вкладені в них працю, знання та досвід, а дехто з них настільки прив’язався до факультету, що не міг стримати сліз.
Після отримання дипломів випускники не хотіли прощатися зі своїм домом і експромтом заспівали безсмертні «Старі фотографії» Кузьми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ісса Ндойє Показати IP 8 Лютого 2019 22:05
А гета у мантії - батюшка чи хто ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus