USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До та після: показали наслідки бомбардувань Сирії. Фото

15 Квітня 2018 12:19
Представник Комітету начальників штабів Збройних сил США генерал Кеннет Маккензі заявив, що США, Франція і Великобританія випустили в цілому 105 ракет. Відповідь ППО Сирії на ракетний удар був неефективним.

Американський телеканал CNN опублікував у себе на сайті супутникові знімки від DigitalGlobe і Planet.com, що демонструють масштаби руйнувань, викликаних ракетними ударами США, Великобританії і Франції по хімічних об'єктах режиму Башара Асада в Сирії.

Зокрема, атаці піддалися склад і бункер з хімічною зброєю в Хім Шіншаре у провінції Хомс, по яким загалом було випущено 29 ракет, пише Кореспондент.

Як інформує The Washington Post з посиланням на американських військових, Хім Шіншаре був «знищений повністю».


Крім того, ще один об'єкт був знищений недалеко від сирійської столиці Дамаска - Центр розробки та дослідження хімічної зброї. По ньому було випущено 76 ракет, 57 з яких - Томагавки.



Представник Комітету начальників штабів ЗС США генерал Кеннет Маккензі заявив, що США, Франція і Великобританія випустили загалом 105 ракет. Маккензі зазначив, що відповідь ППО Сирії на ракетний удар була неефективною.

«Багато з більш ніж 40 ракет - про які нам відомо - запущених системами протиракетної оборони Сирії, були випущені вже після того, як наші ракети вразили цілі. Очевидно, що в результаті скоординованої операції ракетам вдалося пролетіти через сирійський повітряний простір без будь-якої ефективної відсічі з боку систем протиракетної оборони Сирії», - заявив він.

Читати ще: Удар по Сирії: ядерний Армагеддон відміняється

Нагадаємо, що в ніч на 14 квітня президент США Дональд Трамп віддав наказ Збройним силам завдати точкових ударів по об'єктах, пов'язаних з хімічною зброєю в Сирії. До операції також приєдналися Франція і Великобританія. Це стало відповіддю на хімічну атаку в Думі, в результаті якої загинули щонайменше 70 осіб, ще близько 500 отримали отруєння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 15 Квітня 2018 13:30
А при ударі по складу та бункеру з хімічною зброєю отруюючі речовини не розповсюдились в повітря?
! Показати IP 15 Квітня 2018 13:58
Ой, а що ж не чути рацєйських троликів про то, що "105 ракет сбілі ППО, пуцінбох"... Шо ж таке, на других ресурсах памперси валодє міняють ?!! Обіср*лась рашка, як завжди, проти серйозних гравців, - нуль без палочки!
777 Показати IP 15 Квітня 2018 14:27
З Донецьком так потрібно зробити. І війна за декілька днів закінчилася б .
Ііі Показати IP 15 Квітня 2018 15:00
Вот что это? Нет что бы все в радиусе километра сровнять с землей, как рюський салдатик
Аноним Показати IP 15 Квітня 2018 15:48
Мда... чтоб уничтожить цель размером в три типовые советские школы, коалиции потребовалось 76 крылатых ракет! там и 6 ракет было бы много! Многие же поверят, что просто приписали 70 ракет
Віталій Показати IP 15 Квітня 2018 23:31
Проросійські тролики актівизувались))) Це свідчить лиш про те, що рашці добре на хвіст наступили і мордою і гівно макнули.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus