USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ЗНО-2013: правильні відповіді з математики (друга сесія)

15 Червня 2013 17:00
Український центр оцінювання опублікував правильні відповіді на завдання тесту першої сесії ЗНО з математики.

Тестування з математики відбулося 12 та 13 червня. Тест містив 33 тестових завдань. За умови правильного виконання усіх завдань учасники зможуть отримати 54 тестових бала.

Після визначення тестового бала кожного абітурієнта, отриманий ними результат буде конвертовано у рейтингову оцінку за шкалою від 100 до 200 балів, що буде вказувати на місце результату абітурієнта серед результатів інших учасників кожної сесії ЗНО з математики.

Офіційне оголошення результатів ЗНО з математики відбудеться наприкінці червня. Очікується, що визначення результатів учасників відбудеться впродовж 15 днів від дня проведення тестування. Про дату оголошення результатів зовнішнього оцінювання з математики повідомлять додатково.

Правильні відповіді на запитання першої сесії та другої сесії можна дізнатися тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вікторія Показати IP 16 Червня 2013 23:21
Від імені абітурієнтів 2013 року, які складали ЗНО з математики, маємо зазначити, що завдання першої сесії були набагато легші, ніж завдання другої сесії. Надіємося на справедливість!!!Будь ласка, віднесіться з розумінням до абітурієнтів, що здавали у другу сесію. Я вважаю несправедливим те, що наші завдання були набагато складнішими, ніж першого дня! Вони відрізнялись просто як небо і земля! Просимо Вас вплинути на розподіл балів. Не дозволяйте страждати абітурієнтам просто через те, що вони потрапили у другу сесію. Дайте дітям шанс набрати той бал, на який вони заслуговують! Дякую.
Віка Показати IP 18 Червня 2013 12:15
Шановний Вікторе Федоровичу! Від імені абітурієнтів 2013 року, які складали ЗНО з математики, маємо зазначити, що завдання першої сесії були набагато легші, ніж завдання другої сесії. Наша вимога полягає у тому, щоб Ви дали доручення Міністерству освіти і науки, молоді та спорту України розібратися у ситуації, що склалася під час тестування з математики, а також у наданні шкали оцінювання, яка б відповідала рівню складності завдань другої сесії. З повагою, абітурієнти 2013 року. http://onlinepetition.in.ua/viewsigns.php?pUrl=ZNOmatemat

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus