USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Зупинку біля готелю «Україна» у Луцьку пропонують перенести

9 Листопада 2015 10:42
Зупинку транспорту біля готелю «Україна», що на вулиці Словацького у центрі Луцька, пропонують перенести.

Відповідну пропозицію опублікував Павло Мельничук на сайті Єдина система місцевих петицій, - повідомляють Хроніки Любарта.

Громадянин пропонує перенести зупинку до окружного адмінсуду, де вона свого часу і розміщувалася. Причина – перенасичення транспорту біля готелю. Нині тут зупиняються тролейбуси, маршрутки, неподалік парковка таксі, а ще й – пішохідний перехід.

Нагадаємо, тролейбусну зупинку «Драмтеатр» у обласному центрі перенесли на вулицю Словацького, до готелю «Україна», згідно з розпорядженням міського голови, «на період з 06.08.2013 до завершення робіт з благоустрою». Утім, зупинку так і не повернули на місце.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ЗАБУВ ПЕРЕНЕСТИ ЗУПИНКУ БІЛЯ ДРАМТЕАТРУ?

Аби петицію розглянули органи місцевої влади, вона повинна набрати 300 голосів зареєстрованих користувачів. До закінчення голосування залишилося 10 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Народна довіра Показати IP 9 Листопада 2015 10:45
Правильно давно пора
Анонім Показати IP 9 Листопада 2015 11:13
А нащо служителям феміди дурний і голодний натовп. Вони ж білі люди, а ми сірий натовп будемо стовбичити біля хабарників і здирників
Мешканець м. Луцька Показати IP 9 Листопада 2015 11:13
Потрібно підтримати цю петицію до нашої місцевої влади! Я не знаю, які домовленості між мером та окружним адмін судом, але факт залишається фактом. зупинку назад не повернули. Зупинка біля України - це проблема як для пішоходів так і для автомобілістів. В центрі пробка організовується завжди. Слова "все для народу" - мають втілитися у життя!
new до Мешканець м. Луцька Показати IP 10 Листопада 2015 18:37
Візьми покукурікай ще
дуо до new Показати IP 10 Листопада 2015 20:10
правильніше скажи хай помекає йому це ще краще личить
лучанин Показати IP 9 Листопада 2015 11:16
Цілком погоджуюсь.Довно пора це зробити.
Igor Показати IP 9 Листопада 2015 11:33
Треба підтримати.
Олена Показати IP 9 Листопада 2015 13:04
Звичайно,що зупинку треба повернути - там хоч односторонній рух, а то страшно на переході. Але от якому дурневі спало на думку поміняти маршрут руху тролейбусів №№8,9? По вул Єршова ніякі мажори,що там проживають,не їдуть цими розваленими тролейбусами. У них або власний транспорт, або послуги таксі. Обіцяли ж маршрутку №33. Та добре наші можновладці знають, що ніхто нею їздити не буде, а тролейбуси нехай їздять порожні. На 40-й і так нема чим їхати. В район підшипникового заводу тролейбуси №№1,2 курсують по 60-62 рази на день, а №8 і №9 лише по 27(згіно графіка), а ще не всі рейси є. На 40-му ,що не люди живуть? Добратись в центр можна лише тролейбусом №5. Девятка і вісімка ходять вкрай рідко, не дотримуються графіка, а ще на КРЗ постоять хвилин 20. Іх треба зрозуміти-живі ж люди.А от міська влада чхать хотіла на людей. Звичайно,такий маршрут придумали,щоб більше їздили маршрутками-вони більший дохід приносять для депо. Від зупинки "Адреналін" на проспект Соборності можна дістатись лише маршруткою, або бігай, як заєць через дорогу на тролейбус №8 і теліпайся ним через вул. Єршова. А на цій зупинці,до речі сідає багато людей, з адреналіну,нової пошти та різних маленьких фірмочок, які розташовані на території колишнього заводу синтетичних шкір. Та нехай платять по 3 грн, ане по 1грн 75коп. Треба ж з людей останні копійки витрясти. А на вулиці Єршова за два місяці одного тільки разу сідало двоє учнів. І кому потрібна така економія? Думають,що що ми дійсно дурна сіра маса. По місту крутяться тролейбуси №15,1,2 одна за одною.А чому не повернути колишній маршрут №2 КРЗ-ДПЗ,чи не продовжити маршрут № 12? Та хто коли у нас думав про людей? А ще після виборів!!!
11 Показати IP 9 Листопада 2015 13:52
там де зараз зупинка то нормально.....бо достатньо місця і поза зупинкою......а біля адмін суду там уже місця немає.......
Торі Показати IP 9 Листопада 2015 14:39
Зупинка там доречна, якщо врахувати що попередня зупинка майже біля університету, що з однієї сторони що з іншої. А таксі потрібно забрати. Воно там зовсім не потрібно. Тим більше є воно біля універмагу. Там є перехід. І всім добре підходить.
123 Показати IP 9 Листопада 2015 14:41
Всім не вгодиш, перенесуть в інше місце, кричатимуть теж про проблеми, такий вже українці народ, завжди щось не так. Висловіть свою думку письмово на адресу міської ради, а не тут петиції розписувати про сірі маси, як одним пагано, а іншим добре жити, хватить нити нитіки, робіть щось для змін реальне.
124 Показати IP 9 Листопада 2015 23:34
А благоустрій за драмтеатром вже зробили? До речі, для тролейбусів довжина зупинки має бути 60метрів! А біля "України" згідно нового проекта буде врізка в тротуар. Все вже рішили, де освоїти новий транш так 5-6 млн.грн., чи більше(?)
ольга Показати IP 9 Листопада 2015 23:39
Тимчасово перенесено було зупинку розпорядженням мера, потім мер (чула в новинах) давав ДАІ тиждень розібратися, і повернути зупинку.Тепер вже треба голосувати.А де мер?? Де ДАІ???? Коли мер почне відповідати за свої розпорядження? Чи суд вище всього для нього??
звіринець Показати IP 10 Листопада 2015 18:09
Обережно тут постили багато ішаків

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus