USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Звідки «ростуть ноги» у новин про сотні загиблих

16 Липня 2014 16:40
Українські військові нікуди й ніде не відступають. Російські офіційні війська кордон НЕ ПЕРЕТИНАЛИ

Кореспондент "Українського тижня" Богдан Буткевич на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook закликає українців не накручувати себе, не вірити російській пропаганді та зберігати спокій. "Хто не може сидіти на місці - прямо зараз йдіть і допомагайте волонтерам", - радить журналіст.

Я не буду зараз сипати цифрами, назвами тощо. Скажу ось що, бо маю чітку інформацію з перевірених джерел:

1) Українські військові нікуди й ніде не відступають. Так, ведуть дуже важкі, кровопролитні бої в районах Маринівка-Савур-Могила, Ізварино, Краснодона, Луганська. Так, є втрати. Однак ніякого котла, оточення, "всьо пропало", "завтра російські танки будуть в Дніпропетровську" й близько нема. "Сєпари" активізувалися, бо російські радники чітко пояснили д*білам, що ще пару днів наступу наших військових під Луганськом - і їх фронт рухне. Тож, вони кидають зараз в бій все, що є. Але перевага й матеріальна, й людська, й моральна - на нашому боці.

2) Російські офіційні війська кордон НЕ ПЕРЕТИНАЛИ. Так, постійно баражують поруч, так постійно ведуться бандитські обстріли наших наступаючих частин, так, фактично, намагаються зробити без оголошення "безполітну зону" біля кордону. Так, постійно йдуть спроби перекинути колони з Росії. Однак наша авіація досить успішно працює по ним ще з вечора минулого дня.

3) У переважної більшості панічних відомостей ростуть ноги з рашкінських агітвкидань, які мають на меті посіяти паніку та недовіру не стільки у лавах самих ЗСУ (хлопцям вже давно пох, що там гавкають кацапи), скільки якраз в тилу - серед їх родин, хомячків, журналістів, які мають запустити потужну антивоєнну хвилю і збити наступ наши військ. наприклад, деза про відступ українських військ під Луганськом, про знищення 4 бригад й сотні загиблих.

Тому - ЗАСПОКОЙТЕСЯ І ПЕРЕСТАНЬТЕ НАКРУЧУВАТИ СЕБЕ І ВСІХ ОТОЧУЮЧИХ! Ніхто не обіцяв, що буде легко. Це - війна.

4) Всім, хто не може сидіти на місці - прямо зараз йдіть і допомагайте волонтерам. Юрий Бирюков, Roman Sinicyn, Roman Donik, George Tuka, Miroslav Gai завжди будуть раді кожній копійчині чи ніштяку, які ви можете пожертвувати наших героям на Сході.

НЕ ВСЕР*МОСЬ!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 16 Липня 2014 17:09
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus