USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Луцькі студенти передали Юлії Тимошенко вазелінове мило. ФОТО

4 Червня 2009 17:33
Протест проти постанови Кабінету Міністрів України щодо введення платних послуг в університетах викликало обурення й у Луцьку. З цієї причини 4 червня під стінами управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації відбувся студентський мітинг, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Основна мета протестуючих студентів – відміна постанови Кабміну, згідно із якою студенти платитимуть за пропуски, за доступ до Інтернету, за користування спортзалом і так далі. До сорока студентів викрикували гасла: «Знання – не товар, університет – не базар!», «Студенти всього світу захистимо освіту!», «Кабмін не зачьот!».
 
Вислухати вимоги бунтівників вийшов голова облуправління освіти і науки Михайло Попович. Він запевнив, що повністю підтримує студентство і готовий оперативно передати їхні вимоги Прем’єр-міністру України Юлії Тимошенко.
 
Однак студенти замість пропозицій подали свої доповнення до постанови:
– зобов’язати студентів давати хабарі;
– зобов’язати їх садити картоплю на городі у ректора;
– встановити гральні автомати на території вузів;– зобов’язати студентів відпрацьовувати практику у борделях і тому подібне.
 
Крім списку доповнень вони передали Прем’єрці подарунки. Перший – вазелінове мило для відмивання рук, а другий, як попередження, – мотузку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
жужа Показати IP 4 Червня 2009 18:23
ото чуваки дають..молодці..мило і мотузка..круто... ))) але от у нас у вузі платять за пропуски.. (((
Анонімтер Показати IP 4 Червня 2009 18:44
прогульщікі протестують, бо тепер за прогули крім мзди викладачу прийдеться ще й офіційно платити :)
Анонім Показати IP 4 Червня 2009 20:40
молодці. Що відповість доблесний осередок БЮТу?
Анонім Показати IP 4 Червня 2009 21:42
молодці! але треба було це зробити з більшою серйозністю в поведінці!
Блюмкін Показати IP 5 Червня 2009 19:04
Читайте Пісарєва "Наша Университетская наука" Собода, Рівність, Солідарність!!!
Анонім Показати IP 6 Червня 2009 16:49
че идиоты, "сначала Юля ТАК, майдан наш", а теперь чего-то недовольны...кушайте, то чего сами наготовили себе!!!
Блюмкін Показати IP 10 Червня 2009 18:50
Завжди і всюди знайдеться людина, яка ніколи нічого не робить і лише радісно всім говорить, що "я завжди знав!" це легітимізація обломовщини! я, наприклад, не розчарований, бо ніколи не був очарованим.Якщо в під'їзді воняє, то я все одно маю пройти ним додому. через першу, другу, третю сходинку... а ті, хто піднявшися на одну кричить, що тут тхне так само,як на попередній і на цій підставі пропонує спуститися назад, або нічого не робити, або провокатор, або дурень.
Анонім-Кесарійський ХХІст. Показати IP 10 Червня 2009 19:01
Аристократи теж сміялися над республіканцями, що ті не побудували ідеяльного суспільства. На цій підставі не варто обирати феодалізм на противагу капіталізмові.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus