USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

94 хвилини напруги: поєдинок між «Волинню» та «Зорею». Фоторепортаж

20 Березня 2017 16:32
Попри пронизливий вітер, дощ та холод, 1200 вболівальників прийшли на луцький стадіон «Авангард», аби підтримати «червоно-білих». Проте, напружена гра завершилась для лучан підступним голом на 89-й хвилині матчу – 0:1 на користь гостей.

Завершальний поєдинок у першій частині чемпіонату Прем’єр-ліги «Волині» випало зіграти проти одного з лідерів чемпіонату - луганської «Зорі».

ЧИТАТИ ЩЕ: «ВОЛИНЬ» ЗАВЕРШИЛА ПЕРШИЙ ЕТАП ЧЕМПІОНАТУ ПОРАЗКОЮ. ОГЛЯД МАТЧУ

Гра була доволі напруженою – сторони довго не поступались одне одній. Проте, на 89-й хвилині, коли 4-й арбітр підняв табличку із кількістю вказаних хвилин, Роман Никитюк необачно зіграв рукою у власному карному майданчику після удару Гегама Кадимяна. Жабченко без вагань вказав на «точку», удар з якої впевнено реалізував Форстер: 0-1 на табло.

«Витиснули з гравців максимум», – заявив на післяматчевій прес-конференції наставник «Волині» Віталій Кварцяний, додавши, що зважаючи на те, що майже всі гравці «Волині» – це власні молоді вихованці, а нових футболістів заявити клуб не може, команда показала максимум власних сил в матчі проти «Зорі».

Деталі матчевої зустрічі – в фотозвіті Інформаційного агентства Волинські Новини.
Фан-сектор волинян
Фан-сектор волинян
Група підтримки Зорі
Група підтримки Зорі
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus