USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Батл» у сніжки та ранкова зарядка: як лучани провели недільний ранок

21 Січня 2018 13:19
Майже три десятки лучан вийшли на традиційну ранкову недільну зарядку, яка завершилася грою у сніжки. Цього разу позайматися спортом прийшло багато новачків, як кажуть - прийшли за хорошим настроєм та міцним здоров’ям.

Ранкова зарядка стартувала о 10 годині на спортивному майданчику «Луцької гімназії №21 імені Михайла Кравчука».

Цього разу зібралося близько тридцяти людей, чимало було й тих, хто прийшов вперше. Долучатися до зарядки закликали і перехожих, які лишали свою каву та ставали з усіма до занять спортом.

Серед новачків - лучанка Наталя.

«Я мам трьох дітей, але ще молода й треба гарно виглядати, тому вирішила активно зайнятися спортом. Шукаючи собі хорошого тренера, натрапила на Олега Хом’яка, який тут проводить для всіх охочих безплатно зарядку, саме тому я тут. І взагалі, тут дуже класно, адже ми турбуємося про здоровий спосіб життя, спілкуємося між собою, знайомимося та отримуємо безліч хороших вражень. Наступного разу маю намір привести з собою дітей», - каже пані Наталя.
Заслужений тренера України Олег Хом’як наголошує, що заняття спортом допомагає протистояти хворобам.

«Тут ми заряджаємося позитивом, а коли у нас хороший настрій, піднесене самопочуття, то всі недуги оминатимуть. І взагалі, рух – це життя, чим більше ми рухаємося, тим менша вірогідність підчепити ГРВІ чи ГРИП, бо напрацьовуємо міцну імунну систему», - розповідає Олег Хом’як.
Наприкінці занять тренер зауважив, що після новорічний свят багато людей ідуть на ті чи інші тренування, починають вести здоровий спосіб життя, однак через 3-4 місяців закидають це. Тому побажав усім натхнення, наполегливості та сили волі.

Опісля тренувань стартував стартував "сніжний батл". Найбільше дісталося тренеру, у якого потім сніг був навіть в кишенях.

Підготував журналіст Вадим Панафідін
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Кум Показати IP 21 Січня 2018 13:29
Ходік як завжди рулить!!! Молодці!
Людмила Показати IP 21 Січня 2018 21:17
Це дуже добра справа. Корисно для здоров'я!!! Побільше би приходило людей на тренування.
Віктор Показати IP 23 Січня 2018 09:10
Це якийсь безлад на території навчального закладу. Хто їм дозволив там займатись?! Знищуть учнівські знаряддя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus