USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Чемпіонат України у Луцьку не відбудеться: немає грошей

4 Травня 2011 12:19
Перший чемпіонат України з футбольного фрістайлу, який мав відбутися 7–8 травня у Луцьку, відмінили.
Як пояснив один із київських організаторів турніру Андрій Дунаєвський, всі організаційні деталі першого Чемпіонату були вже успішно вирішені. Про це пише Луцький інформаційний портал.
Захід мав пройти у спорткомплексі «Адреналін-сіті», оскільки у Луцьку є аж два активних учасники фрістайлу – Михайло Трибощук та Іван Межко, які займалися в цьому спорткомплекс.
Із власниками установи, розповів Дунаєвський, домовилися провести турнір в цьому приміщенні.
За його словами, організатори звернулися до місцевої влади з проханням фінансового сприяння заходу. Проте отримали офіційну відповідь про те, що футбольний фрістайл не є офіційним видом спорту, і вони не мають права його фінансувати.
Були знайдені спонсори турніру, і спортивне видовище мало відбутися. Проте напередодні дійства адміністрація «Адреналін-сіті» ознайомила організоторів із розцінками на погодинне проведення турніру. За словами організаторів, цифри були непідсильні їхньому гаманцю.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
погляд Показати IP 4 Травня 2011 16:29
ну чому так - молоді люди займаються сучасним видом спортом, доягли певного рівня (була очевидцем виступів хлопців-фрістайлерів, власноруч організовують турнір, а допомоги - ніякої...Невже так важко НЕрозчаровувати молодих людей, які прагнуть щось зробити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus