USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

ЧС-2010: Іспанія перемогла Португалію

30 Червня 2010 09:21
Збірна Іспанії вийшла до 1/4 фіналу чемпіонату світу в ПАР, перемігши команду Португалії з рахунком 1:0 - єдиний гол забив Давід Вілья.

Про це інформує Gazeta.ua .

Іспанія - Португалія - 1:0 (0:0, 1:0)

Гол: 1:0 - Вілья (63).

ІСПАНІЯ: Касільяс, Рамос, Піке, Пуйоль, Капдевіла, Бускетс, Алонсо (Марчена, 90), Іньєста, Хаві, Торрес (Льоренте, 59), Вілья (Педро, 87).

ПОРТУГАЛІЯ: Едуарду, Карвалью, Р. Кошта, Алвеш, Коентрау, Пепе (Мендеш, 72), Мейрелеш, Тіагу, Сімау (Лієдсон, 72), Роналду, Угу Алмейда (Данні, 58).

Попередження: Алонсо (74), Тіагу (80).

Вилучення: Р. Кошта (89).

Гра почалася з атак збірної Іспанії - у перші десять хвилин команді Вісенте дель Боске тричі вдалося пробити у площину воріт, однак воротар португальців Едуарду діяв надійно.

До середини тайму гра вирівнялася, і на 21-й хвилині Тіагу Мендеш створив небезпечний момент біля воріт Касільяса, сильно пробивши з-за меж штрафного майданчика. Однак іспанський голкіпер відбив удар і не дозволив Алмейді зіграти на добиванні.

У другому таймі невелика перевага була на боці іспанців. Льоренте, який змінив Фернандо Торреса на 58-й хвилині, через кілька хвилин після виходу на поле небезпечно пробив головою з близької відстані, однак Едуарду врятував португальців від гола. Єдиний гол був забитий на 63-ій хвилині - Давід Вілья з передачі Хаві пробив прямо у воротаря і вдало зіграв на добиванні.

Під кінець матчу захисник збірної Португалії Рікарду Кошта отримав червону картку за удар ліктем в обличчя Хоана Капдевільї, проте на результат зустрічі це вилучення не вплинуло.

Для Давіда Вільї цей м'яч став вже четвертим на турнірі, завдяки чому він увійшов до числа найкращих бомбардирів чемпіонату - по чотири м'ячі забили аргентинець Гонсало Ігуаїн і словак Роберт Віттек.

У наступному етапі іспанці зіграють з Парагваєм, цей матч відбудеться 3 липня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus