USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Для нас головне, що ми здобули 3 очки», – Богатир про розгромну перемогу «Волині»

6 Квітня 2018 17:26
На післяматчеву прес-конференцію по закінченню поєдинку 26 туру Першої ліги чемпіонату України між «Волинню» та «Кременем» наставники обох команд прийшли із кардинально різним настроєм. Що й не дивно, адже лучани впевнено обіграли гостей з рахунком 3:0 завдяки голам Герасимюка, Болденкова та Яковлева.

Першим поспілкуватися з журналістами прийшов головний тренер «Кременя» Сергій Ященко. «Ми очікували такої непоступливої та силової гри. Однак перемогти не вдалося, адже команда погано зіграла в атаці, не створивши фактично жодного моменту», - прокоментував Ященко результат матчу.

З його слів, подолавши 1000 кілометрів між містами, його команда зіткнулася з неадекватним суддівством, яке й вирішило результат. «Суддя неадекватний. Нашій команді роздавав жовті картки, в той же час трактуючи зовсім по-іншому ідентичні порушення «Волині» », - зауважив наставник гостей. Він також зауважив, що це не вперше його команда стикається з несправедливим, на його думку суддівством: «Такі люди вирішують долю матчу, і це стається не вперше з нами».

Хоча, наприкінці прес-конференції, наставник «Кременя» зізнався, що клас гравців «Волині» дещо вищий, а основною причиною поразки назвав сильніше бажання лучан здобути перемогу.

Головний тренер «Волині» Віктор Богатир зазначив, що для нього найважливішим є те, що команда здобула такі необхідні 3 очки. «Моментами гра сподобалась. У нас були моменти забити голи, що є головним для вболівальника», - зазначив Богатир.

Також він зауважив, що команда налаштована продовжувати боротьбу за збереження прописки у Першій лізі і відсутність травмованих допоможе «Волині» у цьому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ще не зовсім свідоми Показати IP 6 Квітня 2018 18:04
Все рівно в наступному чемпіонаті будете грати на першість області з Камінь-Каширським "Меліоратором". І не факт, що здобудете очки в цьому "Волинському дербі".
Не фан Показати IP 6 Квітня 2018 19:03
Напевно грали за вітром !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus