USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Дубль «Волині» здобув вольову перемогу над ужгородцями

18 Жовтня 2013 08:14
Дубль луцької «Волині» вийшов на домашню гру проти ужгородської «Говерли» у дуже грізному складі. У воротах грав Денис Шеліхов, який продовжує оговтуватися від травми, отриманої ще в «Дніпрі». Фланги захисту були на Карасюку та Мельничуку, центр оборони – Малику і Годованому. Дещо незвично було бачити на місці опорних хавбеків зв’язку Нємчанінов-Коломієць. Під нападником Хомченком розташувався Мемешев, на флангах атаки – Щедрий та Задерецький, - повідомляє прес-служба лучан.

Команди почали практично без розвідки, створивши у перші півгодини по два небезпечних моменти. У «Волині» Нємчанінов сильно пробив штрафний з 18 метрів. Бендер відбив перед собою, але Хомченку не вистачило кількох сантиметрів, щоб бути першим на м’ячі. Задерецького вивели віч-на-віч, але кіпер вчасно вийшов з воріт, скоротив дистанцію, а Дмитро не перекидав м’яча, а бив у дальній кут. Бендер відбив на кутовий.

«Говерла» відповіла спочатку пристрілкою (Шеліхов парирував на кутовий небезпечний удар впритул), а потім голом. Пройшла атака лівим флангом захисту «Волині», Ботвиннику дали вдарити сильно і точно. Мяч від стійки влетів у ворота Шеліхова – 0:1.

«Волинь» почала обстріл воріт «Говерли» з дальньої дистанції, але м’яч переважно застрявав у частоколі з ніг захисників гостей.

Значно веселіше заграли команди на початку другого тайму. Дуже швидко «Волинь» не тільки відігралася, але й вийшла вперед. Щедрий забив, утікши від захисників та перегравши кіпера – 1:1. А другий гол Коблюк забивав після блискучої багатоходівки – 2:1! Здавалося, що лучани швидко ще розвинуть успіх, адже у ці хвилини повністю перегравали суперника. Але, наче сніг на голову, отримали другий гол від гостей. Помилився центр захисту, залишивши Курту перед воротами – 2:2.

Гра на якийсь час посмутнішала й глядачів розважили хіба моменти Карасюка, який пробивав головою після кутового, і знову Курта, який з кількох метрів не влучив як слід по м`ячу. Найкращий момент мав Коломієць, який гарматно вдарив у поперечину воріт гостей…

Розв`язка матчу наступила на 77-ій хвилині, коли удар із середньої відстані вдався Дмитру Нємчанінову3:2! Після цього «Волинь» дуже впевнено довела матч до перемоги, створивши ще кілька хороших нагод.
Незважаючи на перемогу, лучани досі залишаються у кінці турнірної таблиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus